Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2018. 14:21h.

El Parlament obeeix al jutge Llarena

La cambra catalana retira el sou als diputats suspesos

El Parlament obeeix al jutge Llarena

El Parlament retira el sou als diputats suspesos pel jutge Pablo Llarena. Ho ha afirmat aquest migdia la portaveu del govern, Elsa Artadi, que ha afegit que la mesura s'aplica des del 13 de juliol.

En la roda de premsa posterior a la reunió del govern, Artadi ha explicat que aquesta decisió ha estat comunicada per "l'oïdora de comptes" de la cambra catalana i que es va aplicar el 13 de juliol perquè va ser el dia que el Parlament va rebre la notificació de la interlocutòria del Suprem en què s'informava de manera oficial de la suspensió de càrrec públic.

La portaveu ha assenyalat que accepten aquesta situació, però que això no suposa que "no s'intenti revertir legalment". Artadi ha afirmat que la decisió és de la Mesa del Parlament -l'òrgan rector de la cambra- i no del govern de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#32 Niceto, A los cobardes ni agua., 25/07/2018 - 17:53

Ha dicho el capo del Parlament, que estás hasta los web de obedecer y acatar la ley, así que cierra el chiringuito hasta octubre, total ¿para lo que hacen?

#31 opinador, Barcelona, 25/07/2018 - 09:46

y abre una partida extraordinaria para botes de vaselina tamaño industrial y calzadores

#30 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/07/2018 - 01:44

Trincado voy, trincando vengo y con el trapo los entretengo..

#29 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/07/2018 - 00:05

Fingir i trincar, trincar i fingir. Aixo es el prusesisme.

Catalunya primer com deia el patriarca de clan que pels no iniciats significa que el botí sera sempre seu.

#28 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ALCALDE QUE TE VOTIN ELS REFUGIATS QUE TAN AJUDA E.R.C. NO AJUDEU ALS CATALANS A CASA NO HUS VOTAREN , TE QUE SER LA MESA DE UN PARLAMENT AUTONOMICO MES MACHISTA DE TOTS ELS TOT HOMES MEN, 24/07/2018 - 22:30

Mireu be QUES UNA FOTOGRAFIA DE UN PARLAMENT MACHISTA Aquesta la del Parlament Català i la unica Dona de E.R.C. Te els PITS GRANS Si els te petits no la voldrien NO U dic jo u diu un de E.R.C. Al Ajuntament de Barcelona E.R.C. Te un Politic que Maltracta als seus Treballadors i no vol Dimitir Menuda República volen FER he