Publicitat
Política · 3 de Març de 2021. 14:27h.

El Parlament obliga a respondre Vox sobre LGBTI-fòbia

Ignacio Garriga: “cap dels onze diputats signarem la declaració”

El Parlament obliga a respondre Vox sobre LGBTI-fòbia

El Parlament, en un comunicat, ha informat que “els diputats i les diputades de la tretzena legislatura hauran de fer públic el seu compromís de tolerància zero davant la discriminació i l'assetjament”. Vox ja ha expressat el seu malestar.

Aquesta és una de les mesures del Pla d'igualtat de gènere que es va aprovar la legislatura passada i que s'aplicarà per primer cop durant aquesta tretzena legislatura. La declaració diu textualment:

"D'acord amb els objectius del Pla d'igualtat de gènere del Parlament de Catalunya de fer de la institució un referent en la lluita contra la desigualtat de gènere i la discriminació, em comprometo a vetllar per un entorn laboral lliure de sexisme, LGBTI-fòbia, assetjament psicològic o assetjament sexual”.

“Quan em sigui requerit, cooperaré diligentment en els procediments existents per a gestionar les denúncies o queixes en aquesta matèria. Així mateix, em comprometo a participar en la formació especialitzada que imparteixi la cambra sobre igualtat de gènere i sobre prevenció de l'assetjament”.

A continuació, es pregunta als diputats i diputades si l'accepten, cosa que han de fer marcant la casella del "Sí" o la del "No". La declaració, signada o no, es farà publica al web del Parlament.

Això ha provocat la queixa del líder de Vox, Ignacio Garriga, que ja ha deixat clar a twitter que “evidentment cap dels onze diputats de VOX signarem la declaració”. “No acceptem ni una lliçó dels qui agredeixen diàriament als nostres policies, moltes d'ells dones”, ha afegit.

Garriga remarca que “no perdrem temps en què ens parlin de respecte a les nostres mares, filles, dones o companyes”. “El nostre compromís és amb la igualtat dels espanyols. De totes. Independentment de la seva raça, sexe, religió o condició. Per exemple, si parlen castellà o català a casa seva”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/03/2021 - 09:14

Acabaremos como en Argentina, que ahora para sacarte el carnet de conducir tienes que hacer un curso obligatorio de ideología de género.

#9 Alfonso, Cabrera de Mar, 04/03/2021 - 08:31

Con chorradas y tonterías como los cordones sanitarios, promovidas por los que se hacen llamar "demócratas" en los próximos comicios, VOX con mayoría absoluta.

#8 Alcoberro´s, Barcelona , 04/03/2021 - 07:49

A los de VOX, sed fuertes y ánimos. En todo el mundo estamos creciendo y a no mucho tardar nos impondremos y haremos que el bien vuelva a imperar.

#7 Es infirmable, Barcelona, 03/03/2021 - 22:57

Que Vox no lo firme se entiende. Lo que ya no se entiende es que lo firmen PSC, C's y PP. Ninguna persona en su sano juicio debe firmar semejante bodrio. Cuando Vox tiene la razón también hay que dársela.

#6 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/03/2021 - 22:19

Odio? Que obliguen también a responder a los separatistas sobre la hispanofobia y el odio al castellano