Publicitat
Política · 2 de Juny de 2011. 16:32h.

El Parlament proposa prohibir les prostitutes a les carreteres

ICV hi vota en contra i ERC i Solidaritat s'abstenen

El Parlament proposa prohibir les prostitutes a les carreteres

Un grup de prostitutes busquen clients al carrer, en una foto d'arxiu

El Parlament ha aprovat una proposta perquè el Govern declari expressament prohibida l'ocupació de les zones públiques per practicar la prostitució. La moció, presentada pel PPC, ha tingut el suport de CiU, PSC i Ciutadans, mentre que ICV ha votat en contra i ERC i Solidaritat s'han abstingut. Aquesta iniciativa insta a l'executiu d'Artur Mas a què en el marc de les competències de la Generalitat tregui dels carrers i carreteres catalanes la prostitució.

En la mateixa moció impulsada pels populars, tots els grups han votat favorablement a que el Govern reforci la seguretat i la presència policial al món rural en la distribució dels agents de la 24ena promoció de Mossos d'Esquadra. La cambra catalana també ha votat favorablement perquè s'acceleri un procés de planificació de subcomissaries a les àrees bàsiques policials que ho requereixin.

El Parlament igualment ha aprovat que el Govern i l'Ajuntament de Barcelona materialitzin un protocol per prevenir els desordres públics en grans esdeveniments, així com la promoció d'una reforma del codi penal que permeti una resposta més eficaç contra la multireincidència.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Pep, Busa, 04/06/2011 - 23:03

Carai amb ICV, no ho sabia que els anés tan el marro, de fet podrien portarles a casa seva.
No entenc que els pugui semblar bé tenir-les a les carreteres, collons collons.

#10 oscar, Zaragoza, 04/06/2011 - 02:05

Que abandonen las carreteras, para eso está el Nou Camp...

#9 Indignat en cap, Barcelona, 04/06/2011 - 01:51

I si les treuen de les carreteres on aniran? A acampar a Plaça de Catalunya amb els seus fills?

#8 jajajajjaaaa, barcelona, 03/06/2011 - 15:58

a veure si et pensen que estan perque volen ? es veritat millor que les treguin del carrer i les col.loquin directament a casa d´alguns parlamentaris que segur que de tant en tant ja hi son

#7 laila, bcn, 03/06/2011 - 10:21

El que no estic d'acord és que es facin programes per donar-les formació i feina, ja que hi ha molts pares de família que tampoc no en tenen i no estan per les carreteres.