Publicitat
Política · 21 de Gener de 2022. 13:53h.

El Parlament recorre a la justícia espanyola

La cambra i Pau Juvillà presenten recurs al Suprem contra la resolució de la JEC

El Parlament recorre a la justícia espanyola

El diputat de la CUP Pau Juvillà, condemnat a mig any d'inhabilitació per desobediència, ha anunciat que tant ell com el Parlament presentaran dos recursos al Tribunal Suprem contra la resolució de la Junta Electroal Central (JEC) que reclama retirar-li l'escó.

Juvillà ha assegurat que "esgotarem totes les vies judicials, arribarem al final" i ha dit que, si cal, portaran el cas a Europa. “Cal una resposta antirepressiva col·lectiva per defensar a les més de 4.000 represaliades i reforçar la lluita independentista”, ha reclament.

"Que per mantenir llaços grocs s'inhabilitin càrrecs escollits democràticament evidencia la suspensió democràtica flagrant en la que estem immersos i que no pensem normalitzar" i ha fet una crida a "convertir la repressió de l’Estat en lluita política".

El cupaire, que ha comparegut acompanyat pels membres independentistes de la Mesa, ha defensat que "la JEC no és un organisme judicial". "Per això, compareixem juntes i fermes contra la repressió per insistir que donarem una resposta conjunta a aquest nou atac a la sobirania del Parlament”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Luzbel, Barcelona, 21/01/2022 - 18:01

Con que dinero, con dinero público , será una malversación de fondos públicos.

#2 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 21/01/2022 - 14:58

Pero no alardeaban de no reconocer los tribunales de aquel pais inombrable, que ellos solo obedecian a sus apetencias testiculares ?

#1 Marc de Vich, Vich, 21/01/2022 - 14:36

A ver, con tal de mantener sus prebendas, y sus bacanales y orgias económicas, son capaces de recurrir al mismísimo diablo. Si es que son como niños mayores, casi viejos, irresponsables, como si no viésemos de que viven y a que se dedican. Para no parar de reír, si no fuera por el daño que están haciendo y el tamaño de la estafa, que cada día c