Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2022. 14:38h.

El Parlament reprova Elena

L'abstenció de Junts permet aprovar la moció del PSC

El Parlament reprova Elena

El conseller d'interior, Joan Ignasi Elena, ha estat reprovat per la majoria de grups del Parlament. El PSC ha promogut la iniciativa que ha rebut el suport del Vox, Ciutadans i PP. Junts i Comuns s'ha abstingut, i ERC i la CUP hi han votat en contra. La moció dels socialistes ha tirat endavant, doncs, gràcies a l'abstenció dels antics socis de govern d'Esquerra.

La diputada de Junts Jeannine Abella ha argumentat per a no votar-hi a favor que no volen entrar a "utilitzar la seguretat amb finalitats electorals" i ha retret als socialistes que traslladin el debat "al terreny personal". No obstant això, Junts per Catalunya ha advertit el conseller que "necessita millorar i molt pel bé del cos i de la ciutadania" i, finalment, s'han abstingut.

El diputat del PSC, Ramon Espadaler, ha defensat que "proposar la reprovació d’un membre del Govern no és un acte improvisat ni de frivolitat", sinó un "exercici de responsabilitat". Espadaler ha denunciat "la intromissió a la cúpula dels Mossos" i ha advertit Elena que "acabarà sol, només a les mans dels seus companys de la CUP".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 25/11/2022 - 06:44

¿Importa mucho pregunto si se reprueba a un político? ¿O importa más a pregunto lo que no aprueba un político? ¿O importa bastante lo que prueba un político, acepción prueba comer? ¿O importa sobremanera lo que no prueba un político, acepción también comer?

#7 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 24/11/2022 - 20:52

Hoy te quedas sin hamburguesa.

#6 Elena no em fas pena, Sant Just de Carndolla, 24/11/2022 - 20:49

Mentre el senyor Elena estava sent reprovat al Parlament de Catalunya ell tenia la seva ment posada en el rostit de xai de mida XXXL farcit de cols de Brussel·les que es menjaria aquesta nit. Només cal veure la cara que posa a la fotografia que il·lustra aquestes línies.

#5 Carlos Gomez, amigo del Sebolla, 24/11/2022 - 18:58

Eso es picar en hierro frio

Deberian saber que el camarada Ignatius comparte su inmenso temor de Dios, beatitud y plegarias dominicales con nuestro Papa Clemente, y eso en la catalana terra es pertenecer al omnipoderoso colegio cardenalicio de la congregacion amarilla

Ya sabeis aquello de que quien reza con quien conviene tiene la gloria asegu

#4 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 24/11/2022 - 18:06

En el circo Parlament de Catadisney se aprueban y desaprueban rntre si día sí día también.
El.manicomio no defrauda.