Publicitat
Política · 8 de Març de 2019. 10:51h.

El Parlament reprova Toni Albà i Jair Domínguez

JxCat i ERC s'arrengleren amb Ciutadans contra "els insults xenòfobs, masclistes i homòfobs" dels col·laboradors de TV3

El Parlament reprova Toni Albà i Jair Domínguez

Jair Domínguez

El Parlament ha condemnat els insults dels col·laboradors de TV3, Toni Albà i Jair Domínguez, a diferents polítics unionistes amb els vots favorables de tot el grups de la cambra, a excepció de la CUP, que s'ha abstingut. La condemna ha estat a instàncies d'una moció de Ciutadans.

D'aquesta manera, el Parlament "condemna els insults xenòfobs i masclistes i/o homòfobs de col·laboradors dels mitjans de la CCMA com ara Toni Albà i Jair Domínguez contra polítics constitucionalistes com són Inés Arrimadas i Miquel Iceta, i declara que l'insult, la deshumanització i el menyspreu no poden ser mai camuflats com a sàtira".

22342-tonialba.jpg

Per contra, el Parlament ha rebutjat que "Tv3 i Catalunya Ràdio actuen com a corretja de transmissió de la propaganda separatista encapçalada pel Govern, ometent l'opinió i el sentir dels ciutadans no separatistes, que resulten sistemàticament menystinguts, i oferint a la ciutadania una visió distorsionada i parcial de la realitat, circumstàncies que en cap cas són respectuoses amb els principis constitucionals i democràtics de neutralitat, objectivitat i respecte del pluralisme polític".

De la mateixa manera, s'ha rebutjat que els mitjans de la CCMA "es comprometin d’una vegada a no tornar a contractar col·laboradors que es dediquen a incitar a l'odi des de la cadena o des d’altres mitjans de comunicació social, ni tampoc a les productores que els contractin i insta al Govern a adoptar mesures que garanteixin que el servei públic audiovisual no empari aquestes males pràctiques".

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#24 Cajonacona, Barcelona, 09/03/2019 - 10:09

No fotarem el camp per molta socarrel que tinguis. Fot el camp tu si no t'agrada la gent que viu a Catalunya que no pensa com tu. Aprofita que sou descendents de francesos del sud i veste'n tu i demana l'independencia a França, a veure si tens mes sort . Veig que t'agraden les Lleis de Nurenberg. Catalunya es tant teva con meva. No ho oblidis !

#23 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 09/03/2019 - 07:59

especifica que pueden salir nominados, vaya, finalizar los contratos que la CCMA tenga con ellos o con productoras externas. Para todo lo que no sea eso ceñirse a paz, amor, que no sexo y bondad del pueblo que un amado lider propaga o dicen que propaga pero a las primeras de cambio igual se enciende en vez de apaga. Dije igual que quizás si o no.

#22 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 09/03/2019 - 07:58

En mi humilde opinión, respecto a los señores Albà (de origen o no andaluz) y Domínguez (cualquier apellido acabado en ez denota su gran catalanidad por los siglos de los siglos), pues bien con eso no basta. Deberían de dejar de trabajar y cobrar del erario público: el libro de estilo de la CCMA por poco que costará fue un dispendio si en el no s

#21 larepublicanoexisteidiota, Barcelona, 09/03/2019 - 06:53

no os rompaís los cuernos, la gente que a estas alturas aún defiende la independencia que habían planeado defiende implícitamente las Leyes de Nuremberg que tenían preparadas para la población disconforme, lo cual dice mucho sobre su catadura moral

https://www.vozpopuli.com/opinion/Leyes-Nuremberg-Cataluna_0_1224778995.html

#20 Tabarnés puro, Barcino, 09/03/2019 - 06:37

Heil CCMA !!