Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2017. 12:21h.

El Parlament també oblida el gihadisme

Ni un mot sobre el terrorisme islàmic en la declaració institucional

El Parlament també oblida el gihadisme

Carme Forcadell

La declaració de la presidenta del Parlament, la Mesa i els grups parlamentaris sobre l’atemptat d’ahir de Barcelona evita esmentar també la paraula gihadista malgrat que ja fa hores que ha estat reivindicat per Estat Islàmic.


Els diputats "expressen la condemna i repulsa més enèrgica davant dels brutals i salvatges atemptats comesos ahir a la tarda a la Rambla de Barcelona i en hores posteriors a Cambrils” i el seu condol !per les víctimes dels atemptats i mostra el seu suport i solidaritat a les famílies i els amics de les víctimes".

"La democràcia i la llibertat mai no podran ésser derrotades per actes vils i criminals, i sempre s'imposaran sobre el terror i la barbàrie”, afegeixen, però no esmenta en cap cas que sigui terrosime islamista.

“Cal posar en valor la unitat de les forces democràtiques en la defensa de la democràcia i de la diversitat i en el combat per a erradicar la violència”, continua.

Finalment, expressa el seu reconeixement "per l'actuació dels cossos de seguretat i del personal sanitari i per l'actitud humanitària i acollidora del conjunt de la ciutadania que ha donat resposta a aquesta situació d’emergència".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 Rogeli, Tornabous, 18/08/2017 - 21:07

Es que son pro-MUSULAMANS no ia cap dubte.
Abans moros dieuen que espanyols es evident

#8 Albert Escarré Puig, Barcelona, 18/08/2017 - 17:16

#9

¿ Pero cómo os extrañáis, de que el Parlament NO mencione al yhadismo, al terrorismo islámico ?. Las elecciones autonómicas están cerca, y de criticarlos por esa barbarie, estarían en peligro muchos votos de ese tipo de inmigrantes.

#7 joan, manresa, 18/08/2017 - 17:08

tinu.)trist molt trist tot plegat..,i qui u patirá tambe directement será "el procéss".De moment dels 7 de la tertulieta ya en tenim cuatre que san desnonat de la participació del 11-S.No volen anar amb nets amb lo que tenía que ser altre gran festa familiar.,i en veurem un degtall d'anulacions..,la cosa es masse seriosa ..,"Procéss tocat de m

#7.1 Galba, Bcn, 18/08/2017 - 18:15

Hem d'entendre que lo pitxor del atac terrorista es que pot fer minvar la participació a la Diada? Però els que van a la Diada no son patriotes catalans que estan disposats fins i tot a morir per assolir la llibertad?

#6 joan, manresa, 18/08/2017 - 17:04

El Casal ,tencat ya la seva paradeta per respecte a tot lo que envolta aquest atentat.....,Srs./Sras.,del Parlament de Catalunya...,amb las sevas declaracions semblan contertulians dels mitjans de comunicació amb un ..,sí..,pro.., no...,o potser no es ben be axís...,o potser ens u hem de plantejar diferent...,i bla..,bla...bla...,penós.(cont

#5 Albert Escarré Puig, Barcelona, 18/08/2017 - 16:58

#3.3

¡¡ Qué pena me das Josep-pito !!!, hablar sobre separatismo, teniendo catorce cuerpos presentes, más de cien heridos, algunos graves, es de una bajeza animalesca. Todo el mundo, sí, aquí todo el mundo, dolorido por la tragedia de Barcelona, y tú , con tus gilipolleces delirantes. ¡¡¡Das pena !!!.