Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2019. 20:25h.

El partit de Garzón i Llamazares aterra a Catalunya

L'advocadessa Núria González, secretària general

El partit de Garzón i Llamazares aterra a Catalunya

Baltasar Garzón i Gaspar Llamazares

Actua, el partit polític fundat per Baltasar Garzón i Gaspar Llamazares, s'ha constituït a Catalunya aquest cap de setmana amb l'elecció de la seva secretària general, l'advocada Núria González, i els onze membres restants del secretariat territorial.

La formació es defineix d'“esquerres, federalista i feminista”. Actua assumeix “el federalisme i el republicanisme com a forma d'Estat ideal, les mesures radicals a favor del medi ambient i contra la crisi climàtica”. També defensa “les polítiques socials, feministes i de noves formes de producció com el teletreball o la jornada laboral de 30 hores setmanals”.

Catalunya és la primera comunitat autònoma en la qual es constitueix el partit de Garzón i Llamazares davant “la possibilitat que s'avancin les eleccions autonòmiques a Catalunya una vegada que es conegui la sentència del procés”, asseguren en un comunicat. Actua ja es va presentar a les passades eleccions municipals a Barcelona, amb Núria González com a alcaldable, sense obtenir representació.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pregunto yo, Tarragona, 22/07/2019 - 11:28

¿Alguien les ha dicho a estos dos que en Cataluña ya nos sobran inútiles ? No hace falta que vengan más.

#1 mas madera, bcn, 22/07/2019 - 09:50

Estos viene a chupar de la teta porque no los va a votar ni sus familiares, con lo polarizado que esta el voto en Catalunya, que pase el siguiente!