Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2015. 08:32h.

El partit de la DUI

L'expresident del Cercle Català de Negocis funda ara un partit independentista

El partit de la DUI

Ramon Carner

El fundador del Cercle Català de Negocis, Ramon Carner, serà el candidat d’Units per Declarar la Independència Catalana (UPDIC), un nou partit presidit per Jordi Fornas que es presenta a les properes eleccions municipals a Barcelona. “Ens sembla que la capital del país ha de començar a comportar-se com a tal i posar-se al capdavant de la via que porta a la independència sense més dubtes ni dilacions”, reivindica el seu president, Jordi Fornas.

“Hem d’acabar amb l’actual política del consistori barceloní que s’amaga i fa veure que el procés d’independència no té res a veure amb la capital de Catalunya, que això és cosa del rerepaís, que ells estan al marge de la lluita per la llibertat. És l’hora que els barcelonins del 2015 prenguin el relleu dels que heroicament van lluitar el 1714 i en facin seu l’exemple, 300 anys després d’aquella batalla memorable que, tot i perdent-la, ens ha mantinguts vius com a nació”, reivindica.

“Cal deixar de banda polítiques ambigües de fulls de ruta que ens diuen que hem d’esperar més i més anys per a poder ser lliures. És l’hora de prendre decisions fermes que demostrin al món sencer que els catalans avancen cap a la llibertat. Ha arribat el moment que Barcelona faci de cap i casal, es posi al capdavant i lideri el país”, afageix.

Fornas explica que “volem donar una oportunitat als catalans de Barcelona que volen anar de manera clara i directa cap a la independència amb la DUI, la Declaració Unilateral d’Independència, reconeguda internacionalment i emprada en la majoria dels casos d’emancipació nacional que s’han donat arreu del món”.

“Aquest és el principal objectiu de la nostra candidatura, però evidentment també tenim un projecte per a la ciutat, innovador, imaginatiu i pensat per a la gran majoria dels barcelonins que desitgen viure en una ciutat capdavantera en tots els aspectes, ja siguin socials, culturals o ambientals”, assegura.

“Una ciutat més assequible per a tots i més amable amb els ciutadans i per això tenim un cap de llista capaç d’entendre el moment polític i social en que ens trobem: en Ramon Carner, president fundador del Cercle Català de Negocis (CCN), organització creada al 2008 i dirigida a aglutinar la petita i mitjana empresa per posar-la al servei del procés d’independència”, afirma UPDIC.

“Vull recordar altre cop als barcelonins que els nostres avantpassats van escriure una pàgina gloriosa a la nostra història i ara ens toca a nosaltres fer-nos dignes del seu coratge i sacrifici. Aquest 24 de maig, Barcelona ha de fer el pas per liderar la independència!”, conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 Artur, Barcelona, 25/04/2015 - 11:18

Cony! e-Notícies o e-Noticias?
Sembla que els comentaristes de l'ABC, MUNDO, RAZÓN i la resta de tabloides "españoles todos" vomitin en aquest diari.
CATALUNYA
UN POBLE, UN PAÍS, UNA NACIÓ, UN ESTAT LLIURE, SOBIRÀ I INDEPENDENT

#14 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 25/04/2015 - 00:38

¿UPDIC? ¡Vaya, este logo separata se parece a UPyD! A Rosa Díez no le gustará; últimamente no para de tener disgustos. Bueno, lo más adecuado sería que se lo tomase a risa. El procés forco es ya un puro cachondeo.

#13 El azote de los necios, Barcelona, España, 24/04/2015 - 15:26

Al tonto del haba éste el negocillo de 4 furgonetas abolladas repartiendo comida, no le acaba de funcionar y quiere sacar dinero de la política. No entiendo como todavía la alta burguesía catalana, totalmente contraria a la independencia, lo hace desaparecer del mapa mundi....

#13.1 hector, bcn, 24/04/2015 - 16:36

La alta burguesia catalana contraria a la independencia? OStias, ponme ese listado de declaraciones de la alta burguesia diciendo que es contraria, no un ejemplo o dos, la lista por la que te basas para hacer esa generalizacion. Porque tendras datos no? o lo dices tu porque eres azote?

#12 Fernandomartinez@@, bse, 24/04/2015 - 13:38

Si Cataluña fuera YA independiente. un informe del CCN de 2013 a 2016, l?Estat Català podrà Aportar 2.127 milions €,inclou 1.475 de fons d?ajuda al desenvolupament d?Espanya sota la direcció

http://www.ccncat.cat/wp-content/uploads/2014/11/2012_Octubre_El-Pressupost-de-lEstat-Català.pdf

#11 hector, bcn, 24/04/2015 - 13:00

Donde esta BJ? no decia que todos los empresarios estaban en contra del independentismo? aqui no publicara eso? o pondra los datos parciales de unas elecciones para engañar al lector? dira que el proceso se desinfla (como cada año?)