Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2017. 09:27h.

El PDECAT apel·la als indecisos

Marta Pascal afirma que “posem escoltar a la gent per davant dels dogmes ideològics"

El PDECAT apel·la als indecisos

Marta Pascal

La coordinadora general del Partit Demòcrata (PDECAT), Marta Pascal, ha assegurat que "estem construint un partit que des de la centralitat política pugui aportar solucions als problemes dels ciutadans i pugui contribuir a l'horitzó de llibertat que suposa el nou estat".

Davant "els populismes d'esquerres i dretes que sorgeixen arreu", Pascal ha afirmat que "som el partit que pot convèncer millor els indecisos perquè posem escoltar a la gent per davant dels dogmes ideològics". "Ni la nova ni la vella política, reivindiquem la bona política des de la base i amb un projecte per la llibertat", ha afegit.

La dirigent del PDECAT ha fet aquestes declaracions a Granollers, on ha participat avui en l'acte de presentació del partit al Vallès Oriental, que s'ha celebrat a La Porxada. Pascal ha recordat que "estem on volíem estar" i que aquest 2017 "és l'any del referèndum, l'any en què hem de votar i que ho farem gràcies, encara que no exclusivament, al Partit Demòcrata".

Marta Pascal ha criticat "la bel·ligerància del govern del PP" i ha destacat que "l'Estat té l'operació Catalunya però nosaltres tenim la determinació de fer les coses bé i la voluntat de donar la veu a la gent a les urnes".

També ha subratllat que "estem interpel·lats a fer les coses ben fetes" i ha demanat "que no convertim les fases finals que ens queden del procés en un debat públic que pugui cansar els ciutadans". "El Govern ha de fer la seva feina, esprémer la via pactada, i els partits la nostra que és convèncer per guanyar el referèndum", ha reblat.

Finalment, Pascal ha destacat la tasca duta a terme pel PDECAT per convèncer els indecisos i ha assenyalat que "el nostre sí és el que creu en la qualitat dels serveis públics, en unes bones infraestructures que vertebrin el país i en la igualtat d'oportunitats per tothom".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#14 L'HORA DELS ALLUERNATS, Barcelona, 09/04/2017 - 09:29

Despres de 5 ANYS PERDUTS
en quina pantalla, ens trobem?

Ni tansol podeu decidir
sense ERC i la CUP
res de res#13 Pep, Lleida, 08/04/2017 - 17:19

si si estava per sumar-me a eixamplar la base del catalanisme, però he vist que ja ho feu amb els gitanos, rumanos i altres col·lectius (subvencions a dojo per que votin SI al butifarréndum que no arribareu a fer mai)

Parlem? no gràcies amb vosaltres ni de conya

Però clar, llavors noves elecci

#12 Escèptic , Bcn, 08/04/2017 - 14:23

Als pobres innocents més aviat ..

#10 belén rachola, barcelona, 08/04/2017 - 13:29

Dogma referéndum aparte.

#9 lepero, barcelona, 08/04/2017 - 12:59

La Plana de Vic se ha convertido en un semillero de politicos de primera línea: la familia Homs, Vila de Abadal, Comas, Pascal...