Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2018. 14:55h.

El PDECAT arrossega ERC

Marta Vilalta: "Ara toca seure tots junts i traçar una estratègia conjunta per aconseguir la República"

El PDECAT arrossega ERC

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha emplaçat a tots espais independentistes a "seure i traçar una estratègia conjunta per aconseguir la República: Un cop aconseguit l'acord per posar el Govern en marxa i deixar enrere el 155 i resituats els diferents espais polítics que defensen la independència de Catalunya, ara toca seure tots junts i traçar una estratègia conjunta que quedi plasmada per escrit".

Vilalta ha destacat que Esquerra "fa setmanes va aprovar la seva estratègia per caminar cap a la República en la Conferència Nacional del partit" i ha animat a tots els partits a fer el mateix "per poder treballar en una de conjunta". "Això ho han de tenir cadascuna de les organitzacions i alhora hem de ser capaços de lligar-ho en un discurs i en una guia comuna. No pot trigar massa més", ha afirmat.  

En aquest sentit, ha sentenciat que ERC "es conjura a treballar per la República Catalana des de la unitat d'acció, definint els objectius i passos, i per la cohesió del moviment independentista".

"Ens hem de concentrar tots, ens hem de conjurar en el principal objectiu, aconseguir la independència de Catalunya i construir la República catalana. I això vol dir treballar des de la unitat d'acció i la coordinació del moviment independentista que ens porti a aquesta República", ha conclòs Vilalta.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 23/07/2018 - 18:56

No basta con que los pujolistas, ahora puigdemontistas, arrastren a los companyistas, ahora junqueristas. Si no se arrastra a los chequistas anarquistas, ahora cupistas, no se conseguirá que resucite la República Celestial Catalana. Y eso, si evitan que resucite el General Batet.

#6 antifaz, Barcelona , 23/07/2018 - 18:27

Estos "poca cosa" de ERC siempre a remolque del emperador Puchi. No sereis nunca nada republicanitos...

#5 Pepón, Barcelona, 23/07/2018 - 17:30

hahahaha, qué pringaos estos de ERC. Llevan desde el 2012 siendo los perrillos falderos de la derecha convergente.

#4 sid, bcn, 23/07/2018 - 16:57

Cada vegada que veig als secessionistes negar la evidència de que amb un 47% dels vots no hi ha mandat democràtic i recordo com les CUP han votat a unpresident Trumpista , com cada vegada son més tancats a qualsevol solució negociada amb la altre meitat de catalans tinc més clar que acabarem amb una solució de dos estats.

#3 A buenas horas...., Chez Titole, 23/07/2018 - 16:14

Ondia! desprès de sis anys, ara es posen a cercar una estratègia?, doncs què han fet fins ara?.