Política · 6 de Juliol de 2019. 12:17h.

El PDECAT assegura que Puigdemont avala l’acord

Bonvehí afirma que tant l’expresident com Torra “estan al cas”

El PDECAT assegura que Puigdemont avala l’acord

El president del PDECAT, David Bonvehí, en declaracions a Catalunya Ràdio ha assegurat que tant Carles Puigdemont com Quim Torra avalen el pacte entre Junts per Catalunya i el PSC a la diputació de Barcelona. Ni el president de la Generalitat ni l’expresident s’han manifestat públicament a hores d’ara.

"Puigdemont forma part de l'espai de JxCat, és el nostre líder polític, i aquests dies, com tots els nostres líders, estan al cas dels diferents acords", ha manifestat, a més de reivindicar que  "som una organització i un espai que es coordina i s'organitza, i es prenen les decisions conjuntament".

Posteriorment, en declaracions a RAC1, ha manifestat que “entenc que ERC es pregunti per què hem fet aquest pacte, però la resposta és clara: nosaltres dos no sumàvem i havíem d’anar a buscar altres partits”. “Espero que les relacions no canviïn. Fins ara eren bones i volem que continuïn sent bones”, ha dit.

“Entenc que tindrà conseqüències positives. Al govern de la Diputació de Barcelona hi haurà una força independentista com som nosaltres per donar un bon servei sobretot als ajuntaments del país”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 07/07/2019 - 16:16

No ha d'estar d'acord el Puigdement, si té la dona endollada allà jugant a les presentadores de TV. Potser, mogut per l'interés de país és clar, ha arribat al compromís que li donin a la seva dona el proper Premi Gaudí de la Comunicació

#6 Canatenc, Canet de Mar, 07/07/2019 - 11:14

Em pregunto d'on surten els diners per ma tenir tot el muntatge i alguna altre cosa de feines de traduccions pagades a preu d'or!!
Com no ha de beneir l'acord!!

#5 Hipolit M., Manresa, 07/07/2019 - 08:36

Aquesta foto es fantastica per incluirla a la historia impresa d'aquest pais o fins i tot en els llibres de text de l'assignatura d'historia a les escoles. Les cares dels dos personatges mostren el nivell de baixesa que tenen i que hem d'aguantar i mantenir per descredit de tot el pais. El mal que han fet aquest parell es per tancar-los

#4 tzatza, bcn, 06/07/2019 - 14:03

Resumint, per anar xuclant la mamella cal "pactar" el que sigui . On en trobaríem una altra tan generosa ? Si encara no ho enteneu és que sou panolis irreversibles.

#3 Juan García, Ciutat de la Justicia, 06/07/2019 - 13:59

Topor, Topor. L'única que treballar de la família a raó de 6000 € al mes. En Puchi clar que està d'acord amb que li renovin a la seva dona el programa de màxima audiència de la TV mundial.