Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2020. 15:41h.

El PDECAT busca el seu nínxol de mercat

Ara es presenta amb el lema "centrem el país"

El PDECAT busca el seu nínxol de mercat

La candidata del PDeCAT a la presidència de la Generalitat i exconsellera, Àngels Chacón, ha replicat aquest dissabte les paraules de Damià Calvet afirmant que "en absolut hem abandonat el camí de l'1-O".

"No accepto en absolut que hem abandonat el camí de l'1-O. Mai no he renunciat, ni jo ni el meu partit, a què va significar" ha manifestat Chacón en un acte telemàtic del món municipal del PDECAT. "No ens apartem. Ens volen apartar, que és molt diferent" ha lamentat la candidata del PDECAT, recalcant que no deixaran "de denunciar la repressió".

Àngels Chacón, ha assegurat durant la seva intervenció telemàtica que el món local tindrà "un paper importantíssim" a la llista electoral del seu partit per a les properes eleccions catalanes i ha destacat que els ajuntaments han liderat "amb fermesa i rigor la gestió de la pandèmia".

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha acusat al PDECAT d'haver-se "separat del camí de l'1-O i del lideratge de Puigdemont" en una entrevista publicada aquest dissabte a El Periódico. "Hi ha molta gent amb qui fa molts anys que compartim una manera de pensar en el país. I, des del 2017, aquest espai s'ha presentat com a JxCat al Congrés, al Senat, a les municipals, a les europees... Qui s'ha separat del camí de l'1-O i del lideratge de Puigdemont és el PDECAT" ha criticat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Benet S., Barcelona, 22/11/2020 - 13:59

Cal ser molt cinic i desvergonyit per posar-se com a lema "centrem el pais", ells que son els que l' han enfonsat en les prifunditats, las profanat en totes les virtuts que tenia, l'han pervertit atiant la divisió social i la desconfiança, l'han arruinat economicament, i encara tenen la barra d'erigir-se salvadors per centrar-lo. Son uns falsos

#7 Benet S., Barcelona, 22/11/2020 - 10:12

Aquests han de continuar donant peixet al ramat perque quan mes enganys i mes mentides mes vots aconsegueixen. Aquesta que volia donar un caire de "seny" despres de que el sàtrapa de la pancarta se la tragués de sobre ara torna amb la cantarella de la vergonya de 1-O. Sense això aquesta banda de mediocres, ineptes i deslleials no son res.

#6 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 21/11/2020 - 21:51

Suerte que el titular habla de una formación política...porque si hablará de un hombre o de su órgano genital...y tal y tal y tal, pues eso.

#5 Charly, Barcelona, 21/11/2020 - 21:06

El camí de l'1-O és el que porta de Barcelona a Waterloo, o, més curt, de Barcelona a Soto del Real o Lledoners.

#4 Pepet de cal Moreno , Vic, 21/11/2020 - 21:06

Qui vols que els voti a aquests si són còmplices de tot el desgavell que existeix fa anys a Catalunya, quan van tenir ocasió de denunciar totes les mentides van callar com pu .... es