Política · 18 de Març de 2017. 13:56h.

El PDECAT demanarà el sí a la independència “porta a porta”

Marta Pascal afirma que “serem el gran pal de paller del sobiranisme”

El PDECAT demanarà el sí a la independència “porta a porta”

Pascal

La coordinadora del PDECAT, Marta Pascal, ha anunciat que “comencem la campanya pel referèndum, la del sí rotund a el millor país que podem construir, amb un acte el proper dissabte 25”. “Farem un acte de suport al president Mas, Rigau, Ortega i Homs. Serà el tret de sortida de la campanya pel referèndum”, ha detallat.

Pascal ha dit que estan “il·lusionats en guanyar la llibertat al referèndum, farem accions micro, porta a porta, parades i jornades de treball”. “La independència la guanyarem en dia a dia”, ha destacat.

"El nostre primer objectiu és remar perquè el referèndum es guanyi i el segon consolidar des de la centralitat un projecte que il·lusioni”, ha manifestat, a més de remarcar que “ens hi posarem de forma clara sense excuses ni ambivalències, convençuts que la llibertat la guanyarem des de la centralitat”.

"Entre el model populista que es va consolidant i que té a Barcelona un gran estendard, nosaltres som l'alternativa de centre”, ha comparat. Pascal ha afirmat que “som gent honesta, valenta, perseverant i entenem que vol dir resiliència i desbordem il·lusió perquè estem convençuts del que fem”. “Serem el gran pal de paller del sobiranisme i d’aquest país que es mereix i serà lliure”, ha sentenciat.

34 Comentaris

Publicitat
#26 Llama un desconossido, Jolivú de Dalt, 19/03/2017 - 19:48

Toc...toc...és AVON?

#25 Lo que faltaba, Girona, 19/03/2017 - 12:35

Ahora que ya no pueden robar el 3% quieren limpiar nuestras casas. Voy a llamar a los de fichet...

#24 Cap gros, Palamos, 19/03/2017 - 08:29

Qu? vindreu a fer?a explicarli a la meva àvia de 90 anys que el primer dia de la indepe cobrará el doble de pensió????us fotaré fora amb la mànega d aigua a veure si desperteu de les vostres tonteries!!!

#23 Alejandro, Barcelona, 18/03/2017 - 22:54

Pues como venga a mi puerta, ¡¡van dados!!

#22 Capit@n España, Casa nostra, deixeu-la tranquila, 18/03/2017 - 22:51

- Ding-Dong !!
- Quien es?
- Soy su distribuidora Avón y le traigo las últimas novedades: Crema de dia Prusès que cubre todas las imperfecciones. Eau de Referendum para enmascarar el mal olor y Serum Indapandànsia para rejuvenecer 300 años
-Vàyase o llamo al 091 !!!