Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2019. 16:46h.

El PDeCAT desautoritza Eduard Pujol en directe

"En nom del PDeCAT parlarà el PDeCAT quan toqui i de la manera que ho consideri"

El PDeCAT desautoritza Eduard Pujol en directe

Eduard Pujol (Foto: JxCat)

El PDeCAT ha desautoritzat el portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, durant la roda de premsa que ha realitzat en la que ha anunciat que el Partit Demòcrata presentarà una esmena a la totalitat aquest divendres als pressupostos del govern de Pedro Sánchez si no hi ha una negociació.

Les paraules de Pujol, anticipant els moviments del partit al Congrés han molestat el PDECat, que han afirmat mitjançant un missatge urgent a la premsa durant la roda de premsa que oferia Pujol que "en nom del PDeCAT parlarà el PDeCAT quan toqui i de la manera que ho consideri". Eduard Pujol ha assegurat que l'anunci és una postura "consensuada" amb el PDeCAT després de ser preguntat sobre la qüestió.

Després de la topada, el PDeCAT a través d'un comunicat ha reafirmat el seu posicionament sobre els pressupostos. "Mantenim la nostra posició, ja expressada en nombroses ocasions: demanem al president Pedro Sánchez una taula de diàleg bilateral per trobar una solució política al conflicte de Catalunya, amb la presència d'un mediador neutral que garanteixi el compliment dels acords a què s'arribin" han manifestat des de la formació.

"Mentre no arribi aquesta oferta en forma de diàleg, el Partit Demòcrata es manté en la no aprovació dels pressupostos i hi presentarem una esmena a la totalitat" han recalcat.

Esquerra Republicana també ha anunciat que presentarà aquest dimarts una esmena a la totalitat als pressupostos de l'Executiu de Pedro Sánchez. El partit considera que el govern espanyol no ha donat resposta a les demandes d'autodeterminació ni tampoc sobre la fi de la "repressió".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 05/02/2019 - 16:55

Aquest home, Eduard Pujol, es un manaire i força barrut. Un "alter ego" de Puigdemont i repetitiu fins la sacietat. No hi perdriem gran cosa si marxès a Waterloo. No crec que tingui carnet del PDeCAT, però si que exigeix el que ha fer o no aquest partit. Un barret de rialles del independentisme. Allò del patinet, que ès exactament?

#7 Pregunto yo, Tarragona, 05/02/2019 - 06:30

¿Pero a quien se le ocurre poner a este tonto delante de un micro ?

#7.1 respuesta, Barcelona, 05/02/2019 - 08:58

No te creas que hay muchas opciones. El independentismo siempre se ha caracterizado por no tener a gente preparada e inteligente. Los que están ahí es porque en la vida normal no son nada.

#7.2 flipandoconindepes, Barcelona, 05/02/2019 - 10:14

Cierto!. Los listillos que mueven los hilos se mantienen en la sombra...y ponen a los bo_bos a dar la cara. juas juas juas

#6 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 04/02/2019 - 23:16

Desautorizado por BOCAZAS, venga valent agafa el patinet.

#5 Calígula, Gerona (España), 04/02/2019 - 21:22

Ya no sabemos cual de los dos (Puigdemont o Patinete) tiene el menor coeficiente de inteligencia

#4 Vikander , Cornellá , 04/02/2019 - 20:01

Buah, qué espectáculo, a hostias entre indepes del mismo partido, ja ja ja ja, es que me parto.
Y aún no ha empezado el juicio. Lo que nos vamos a reír!