Publicitat
Política · 17 de Maig de 2017. 11:22h.

El PDECAT es desentén de la corrupció de CDC

Marta Pascal al·lega que “nosaltres no som Convergència”

El PDECAT es desentén de la corrupció de CDC

La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, en declaracions a El món a RAC1, ha manifestat sobre el cas Palau que “CDC dirà el que hagi de dir. Ho farà CDC i no el PDECAT perquè nosaltres no som Convergència. Nosaltres no ens sentim més interpel·lats que d’altres per parlar d'això”.

"El cas Palau no és CDC i si hi ha alguna responsabilitat CDC haurà de donar explicacions”, ha apuntat, a més d’assenyalar que “com a PDeCAT direm el que haguem de dir quan tinguem la sentència ferma sobre el cas Palau”. "Si CDC es va equivocar ho haurà de d'admetre però l'acarnissament hauria de quedar fora de la política”, ha dit.

Pascal considera que “qui faci reduccionisme i digui que la refundació de CDC en el PDeCAT és per tapar la corrupció es queda curt i fa una lectura esbiaixada”. "S'ha d'arribar fins al final i si s'acaba demostrant que hi ha una cosa mal feta, CDC ha de d'admetre que no ho van fer bé i, si cal, disculpar-se”, ha defensat.

D’altra banda, ha assegurat que “no estic cansada d'Artur Mas. Ha fet el què ha fet i el país li reconeix. Quan fem el trànsit necessitem endur-nos el millor de CDC i la barreja d'experiència i gent jove és positiva”. “Al dia a dia i en les decisions estratègiques i executives Artur Mas no hi participa. Les pren la direcció executiva del partit”, ha afegit.
 
"Amb el tema Pujol sento tristor, desolació, emprenyamenta i enfadament, em fa molta pena.  El que han fet els Pujol em fa fàstic. Si això es confirmés em semblaria fastigós”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#25 Escèptic, Bcn, 17/05/2017 - 21:49

Ah clar Marta, que tú et vas afiliar ahir, no?

#23 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 17/05/2017 - 16:24

Que os desentendais de la corrupción no hace que dejeis de llevarla dentro. La aborreceis como Anna Gabriel al desodorante, pero la necesitais de la misma forma.

#22 Rafael, Barcelona, 17/05/2017 - 14:22

Si no sois lo mismo, porque no permitiis que la Generalitat acuse a CDC en el caso Palau ??

#21 A.K.G., LLEIDA, 17/05/2017 - 13:42

Noia, tens un greu problema de personalitat política, SOU mal us pesi CDC, no heu matat convergència, li heu canviat el nom. Tens un bon paperot damunt la taula, tot plegat fot un tuf de corrupció que costarà molts anys a fer net, ah!! i encara falta molta porqueria per sortir, quan comencin a Lleida amb Reñé al capdavant, esgarrífat la que ve.

#20 botifler1914, Sinitaca, 17/05/2017 - 13:23

O bien son hijos pródigos, que no creo, o hijos de meretriz que no conocen a su madre.