Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2020. 14:42h.

El PDECAT evita marcar perfil

Continuarà treballant "la independència de Catalunya"

El PDECAT evita marcar perfil

El president del PDECAT, David Bonvehí, ha mostrat el respecte per la decisió de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, després que el president de JxCat hagi fet públic que s'ha donat de baixa del partot.

Bonvehí ha fet públic el seu "màxim reconeixement i respecte i el del PDECAT al MHP Carles Puigdemont, company i amic" i ha afegit que "continuarem treballant per, cadascú des de la seva visió, aconseguir la independència de Catalunya". "Seguim parlant", ha manifestat.

El portaveu del PDeCAT, Marc Solsona ha detallat en roda de premsa que la tensió amb JxCat ha provocat la marxa d'un 7% d'associats, i que la vista per la demanda no es farà fins al 25 de setembre.

"El tema és una demanda civil per impugnar uns acords societaris d'una assemblea que va fer JxCat el 27 de juny. En cap cas no és una denúncia contra ningú ni contra el president ni cap persona física del nostre espai polític i encara companys", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 manu21, Dijon france, 31/08/2020 - 22:24

Terminaron de chupar hasta la sangre a PDECAT como chinches chupadora de sangré Se lanzan sobre una nueva presa
esta gente no sabe que vivir que con el dinero de los demás
hacen política para crecer socialmente y acceder a medios de subsistencia que no encontrarían en el sector privado o en su profesión de origen.

#6 Joan del Bages, Manresa, 31/08/2020 - 21:51

Havia elogiat la coherència i el valor de Bonvehí fins això. Per dir el que has dit, millor callar. Vols quedar bé amb tothom i posar un ciri a Déu i al Maligne. Com el "discurset" possibilista que vas fer al "Vermell" de Manresa. Si després d'allò no et varen "convidar" a plegar, ja està tot clar. Mediocritat, hipocresia i prepotència.

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/08/2020 - 16:14

Recordeu quan es pasejaven pel califat sota pali, petonejant criatures i tietes, eren ovacionats com estrellas del rock i ningu gosava aguantarlis la mirada

Quins anys aquells de l´oasi de Pujol sense Fiscalies ni Guardia Sivil obstinades en exterminarlos i els Ferraris quatribarrats del Teodorin eren l´enveja i admiracio de tota la clerecia

#4 Marcial, Santa Coloma, 31/08/2020 - 15:45

A ese Bonvehí le faltan segundos para cambiar de partido

#2 Galba, Barcelona, 31/08/2020 - 15:18

Sr. Bonvehi, el que toca amb el Sr. Puigdemont es envia'l a la merda.
O es que vol que el sindrome de Estocolm els massacri?