Política · 20 d'Abril de 2017. 14:34h.

El PDECAT exigeix el cessament del president de Melilla per titllar de “pirats” els independentistes

Denuncien que va insultar “a una part molt majoritària dels catalans”

El PDECAT exigeix el cessament del president de Melilla per titllar de “pirats” els independentistes

El Partit Demòcrata al Senat ha sol·licitat a la Mesa de la Cambra alta el relleu de Juan José Imbroda com a President de la Comissió General de Comunitats Autònomes per “faltar el respecte i insultar de manera ofensiva a una part molt significativa de representants institucionals i parlamentaris catalans, titllant-los de pirats i desviats”.

El procediment parlamentari instant al relleu d’Imbroda i al nomenament d’un nou president de la Comissió General de Comunitats Autònomes és promogut juntament entre el Partit Demòcrata i Esquerra Republicana. “Exigim al PP que rellevi Imbroda per insultar al Parlament de Catalunya, al Govern de la Generalitat i a una part molt majoritària dels catalans i catalanes”, ha dit.
 
El Portaveu del Partit Demòcrata, Josep Lluís Cleries, considera que “el Partit Popular ha de prendre mesures i fer un relleu a la Comissió perquè el seu President ha insultat al Parlament de Catalunya, al Govern de la Generalitat i als prop de 2 milions d’independentistes catalans que van votar al 9N”.

A més, Cleries destaca “la falta de respecte a la democràcia que el Senat hagi negat al President de la Generalitat la possibilitat de pronunciar-hi una conferència sobre el referèndum de Catalunya però que pretengui que comparegui a la Comissió General de CCAA que, precisament, presideix qui ens insulta greument”.

 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#15 PQG , Metrópolis , 21/04/2017 - 10:34

Lo que hizo el presidente de Melilla estuvo mal, no se debe insultar a un grupo de gente por la ideología que tenga ni por su lugar de procedencia etc etc (algunos indepes también deberían tomar nota). Una vez dicho eso el 48% el 27S de los votos que equivale al 36% de los catalanes con derecho a voto es mayoría? Yo no lo creo.

#14 Alejandro, Barcelona, 20/04/2017 - 23:58

Sr.Imbroda, los independentistas a los que no lo somos lo más bonito que nos dicen es, fascista,traidor y,no he visto nunca que Udes.lo condenen,al contrario,salen diciendo que eso es"libertad"de expresión.¿ Y porque a udes. les llamen locos se pone ud. así? ¡Uy, qué piel más fina tiene!

#13 Laughter, L'H-España, 20/04/2017 - 22:12

Y acusar de ladrones al resto de los españoles, con lo del España nos roba, ¿no es motivo de dimisión?

#12 Alejandro, Barcelona, 20/04/2017 - 20:14

Qué? Sr. Imbroda ¿No dice Forcadell que eso es libertad de expresión? En qué quedamos. Aclarense, aguantense y tomen de su propia medicina.

#10 Casper, Bcn, 20/04/2017 - 18:49

Por favor, pero si estáis pirados. Un ejemplo, las idas y venidas en el ámbito internacional que no os recibe ni el Tato y las jilipolleces del Tremosa.