Publicitat
Política · 26 de Gener de 2017. 18:38h.

El PDECAT i ERC a Súmate

La candidatura oficial té membres que provenen dels dos partits

El PDECAT i ERC a Súmate

Membres de la candidatura continuista de Súmate

La plataforma sobiranista 'Súmate' escollirà aquest dissabte un nou president després de la dimissió de l'actual, Chema Clavero. La candidatura oficial està formada per diferents persones que s’han presentat com candidats en llistes de CiU i ERC.

La candidata a la presidència és Montse Sánchez. Va ser una de les integrants de la llista amb la que CiU es va presentar a les eleccions municipals de Sant Just Desvern l'any 2015. El candidat a ocupar la vicepresidència de l'àrea jurídica de 'Súmate’  és Manuel Bueno. Va ocupar el número 8 a les llistes d'ERC a les eleccions generals del 2015 i 2016. A més, va ser regidor del PSC durant dotze anys.

Mentrestant, Ana Hinojosa, que opta a la vicepresidència de l'àrea territorial, va ser la número 3 d'ERC per Girona a les generals del 2015, i la número 4 per la mateixa demarcació el 2016. Els tres candidats han evitat incloure el seus vincles polítics en els currículums que han enviat als socis. De fet, Sánchez assegura que "mai he militat en cap partit".

Montse Sánchez ha explicat a e-notícies que “va anar a les llistes com un favor, però que no pertany a cap partit com els seus companys”. D’altra banda, l’expresident Chema Clavero, que va dimitir per motius de salut, es presenta com a vicepresident econòmic, fet que ha sorprès alguns socis. L’exdirigent de ‘Súmate’, Eduardo Reyes, també dóna suport a la candidatura oficial.

L'entitat va aprovar en la passada assemblea un codi ètic que estableix que "si un membre de la junta té previst presentar-se en una llista electoral, per càrrecs de responsabilitat política o institucional, ho haurà de comunicar a la junta, la qual haurà de decidir si ha de deixar el càrrec".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 botifler1914, Sinitaca, 27/01/2017 - 11:11

Ocho culos de bar charnegos que han traicionado sus origenes por un plato de lentejas.

#10 Capit@n España, Roma no paga a traidores, 27/01/2017 - 08:35

Una de las pocas cosas de las que me reiría si Cataluña lograra de la independencia es ver como a estos, una vez amortizados, los enviarían a la Antártida a evangelizar pingüinos. Pasarían del "Sumate" al "Pírate".

#9 Carlos Gomez, ves sumando, 26/01/2017 - 23:11

Catalunya es un pais d´oportunitats com cap altre al mon

Fixeuvos en els cares dels 7 magnifics que acompanyen al escalfador de barres de bar, el gran Eduadro Reyes

Ja han començat a entrenar. Saben que han trobat la Jauja de la seva vida i no pensen deixarla escapar


Es fantatsic

#8 Paganini, Bcn, 26/01/2017 - 21:50

PDQOI y ERECE ya no suman, mas bien restan por eso han inventado SUMATE. Y por la pasta FACIL ya se han sumado los mas frikis. Ensumat capici.

#7 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Descargolant barretines, 26/01/2017 - 21:08

Y al frente del reparto de la compañía subvencionada el gran orador Eduardo Reyes.