Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2018. 14:58h.

El PDECAT insta Colau a demanar la llibertat dels presos

També el retorn dels "represaliats ideològics que actualment es troben a l’exili"

El PDECAT insta Colau a demanar la llibertat dels presos

El PDECAT, mitjançant una declaració institucional, ha instat l'Ajuntament de Barcelona a demanar "que es posi fi a la persecució i repressió ideològica contra l’independentisme". El portaveu del partit, Jaume Ciurana, ha denunciat "la situació d’anormalitat de la vida democràtica que viu el país en què hi ha persones en presó preventiva, a l’exili i càrrecs públics imputats pel so fet de donar la veu al poble”.

"Aquesta situació pren especial relleu aquest mes de setembre, quan fa 11 mesos que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart,  líders d’entitats cíviques i socials, estan a la presó; i per aquest motiu el PDeCAT presentarà a la Comissió de Presidència, dimecres al matí, una declaració institucional, que desitjaríem comptés amb suports per ser aprovada”, afegeixen.

Aquesta declaració, demana, en primer lloc "la llibertat immediata dels líders sobiranistes Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, i de tots els membres del Govern de Catalunya empresonats de forma preventiva". En segon lloc que "es permeti el retorn de tots els membres del Govern de Catalunya, altres líders polítics i represaliats ideològics que actualment es troben a l’exili". Finalment també reclamen que "es posi fi a la persecució i repressió ideològica contra l’independentisme".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 a por Puchi, Barcelona, 18/09/2018 - 14:18

Venga Colau, haz caso de los del "Puigdecat". Venga va, valiente...

#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 17/09/2018 - 21:58

PDCAT= NSDAP

#4 Chris, Lleida, 17/09/2018 - 20:29

Demanen que no es persegueixi al independentista, mentre grups independentistes boicotegen i usurpen manifestacions pacífiques dels constitucionalistes. Cínics, impresentables antimonàrquics. No son el nostre govern, dimisió o moció de censura.

#3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 17/09/2018 - 17:12

Claro que pedirá su libertad, y hasta se casará con todos, incluida Anna Gabriel, la "represaliada" a la que nadie busca, que ha pasado de antisistema a pija y se ha ido a vivir al país más capitalista de Europa mientras sus fieles hacen conciertos benéficos para pagarle la estancia.
Porque salvo gestionar Barcelona, Colau hace de todo.

#2 Galba, Barcelona, 17/09/2018 - 17:09

Volen que la Republicà els hi facin uns altres, ells no tenen collons.
Si la "clau de les presons" les te el intel·lectiu brutal, perquè no les obre de una punyetera vegada.