Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2020. 10:43h.

El PDECAT intenta ara desmarcar-se de JxCat

Àngels Chacón: “no ens en sortirem si no hi ha un referèndum acordat internacionalment”

El PDECAT intenta ara desmarcar-se de JxCat

Corominas saluda Otegi quan era membre de la mesa pel PDECAT

La candidata del PDECAT a les eleccions, Àngels Chacón, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha manifestat que "hem de parlar clar. No ens en sortirem si no hi ha un referèndum acordat internacionalment. En aquests moments declaració unilateral, paralització del país, confrontació violenta, no ho veiem i no ens hi trobaran”.

Chacón ha reconegut que ”la meva destitució com a consellera influeix en la candidatura però no és el fet”. També ha reivindicat que "si ens posem en política és per utilitzar-la com a eina de millora pel nostre país, que ara actuem per ressentiment no ens porta enlloc”.

“Hem demostrat que el nostre projecte no va de cadires, i en primera persona també, nosaltres no renunciarem al nostre ideari ni al nostre model de país”, ha sentenciat l’exconsellera.


Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/11/2020 - 14:09

Los separatas ya no saben por donde tirar, pero quieren seguir chupando del Procés. Por eso piden a todos los estados del planeta que les apoyen. España no lo hará, estoy seguro, a pesar del gobierno que padece ahora.

#4 Embolic de cal deu, Girona, 05/11/2020 - 11:33

Ja començo a ser gran i ja no se qui son el PDCAT, els JUNTSPERCAT, el Cacaolat i sols puc dir que estic emboliCAT. A veure si s'aclareixen i deixen de fer el ruc que se'ls veu el llautó que l'únic que volen és la poltrona i la moma.

#4.1 IAN, Barcelona, 05/11/2020 - 11:53

jajajajajaja

#3 Benet S., Barcelona, 05/11/2020 - 11:31

Aquesta es vol fer perdonar que va formar part de la banda de delinquents que han segrestat les institucions i han destrosat el l'economia. Cal cinisme per dir que "el meu projecte no va de cadires", després de tota la corrupció que va aflorant i del saqueig constant i de cops de colze per un càrrec. Son"Los mismos perros con distintos collares"

#2 Remember, Remeber, 1.714, 05/11/2020 - 11:12

Se mire como se mire, esto es un paso enrere y una bajada de pantalones. Yo si fuera independentista con el cerebro amarillo votaba al partido Puchi & Friends ó a ERC.

#1 botifler1914, Waterpus, 05/11/2020 - 10:52

Es el mismo rebuzno con otro timbre.