Política · 15 de Maig de 2017. 17:10h.

El PDECAT intenta eixamplar la base social amb un pacte amb Reagrupament

El partit de Joan Carretero va aconseguir menys de 40.000 vots l'any 2010

El PDECAT intenta eixamplar la base social amb un pacte amb Reagrupament

Marta Pascal i el president de Reagrupament, Josep Sort, signen l'acord (foto: PDECAT)

El Partit Demòcrata Europeu Català vol ampliar la base social amb dos objectius: la campanya pel sí al referèndum sobiranista i les eleccions municipals del 2019. D'aquesta manera, la coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, ha anunciat aquest dilluns se signarà el nou conveni de col·laboració amb Regrupament per tal d'“estrènyer relacions amb altres formacions per ampliar la base del sí al referèndum i preparar les municipals de 2019”.

Pascal també ha emmarcat el conveni en la necessitat de “buscar mecanismes d’enfortiment de les relacions entre partits amb la mirada posada en la campanya pel Sí al referèndum”. La dirigent del PDECAT ha afegit que “posem la mirada en la convenció municipalista del mes de juny” -que se celebrarà a Lloret de Mar- a fi de “començar a treballar a nivell municipal, amb la mirada a les eleccions municipals del 2019, i fer la nostra aportació a la campanya pel sí al referèndum”.

Reagrupament va aconseguir 39.834 vots a les eleccions catalanes del 2010 i es va quedar fora del Parlament. Aquesta, però, no és la primera vegada que les dues formacions s'associen. Fa tres anys, Convergència i Reagrupament van signar un acord amb el qual les dues formacions “es reconeixen mútuament la voluntat decidida de tirar endavant un procés de transició nacional que culmini en l’assoliment d’un estat independent per a Catalunya”.

8 Comentaris

Publicitat
#9 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 16/05/2017 - 02:09

I amb el David Fernandez no ?

#8 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 15/05/2017 - 22:25

El partit dels benachs es va inventar Sumate, son 150 afiliats, i el sindicat del crim sempre ha resucitat partits virtuals quan li ha convingut com va fer amb l´exitos invent de Democracia i LLibertat. Quants fantasmagorics partits la formaven ?


Son coses de l´Arturu.

#7 Pere, Lleida, 15/05/2017 - 21:35

Ja sabem quina és la voluntat de fer net que té el PDECAT. És una vergonya que rebutgin persentar-se com a acusació en el cas palau. Indignant!!

#6 Juvenal, Upper Gratallops, 15/05/2017 - 18:43

Aquelles criatures etnocèntriques que fa uns anys van aprofitar el suposat espanyolisme del Tripartit, per a fer-se veure i notar, tornen al redil a veure que en pesquen. Es diguin Carretero, Bertran o Lopez Tena. Sort Joan, t'en vas amb els milllors.... Aquesta Catalunya es meravellosa.

#5 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 15/05/2017 - 18:14

Ja està tot lligat per la campanya única del "Si" a una pregunta que no es coneix per un referèndum que encara no ha convocat un president que ningú no ha votat i que tindrà lloc a una data que encara no se sap. El ridícul indepa no coneix fronteres i per aixó vol aixecar-les!