Política · 6 de Març de 2017. 18:44h.

El PDECAT no es fa responsable de la presumpta corrupció de CDC

Pascal diu que la direcció de la seva formació “només s’ocupa de les coses que ocupen al Partit Demòcrata”

El PDECAT no es fa responsable de la presumpta corrupció de CDC

Marta Pascal a la roda de premsa d'aquest dilluns (foto: PDECAT)

La portaveu del PDECAT, Marta Pascal, ha afirmat que la direcció de la seva formació “només s’ocupa de les coses que ocupen al Partit Demòcrata” durant la roda de premsa posterior al Comitè Nacional i preguntada pel judici del cas Palau i per les noves investigacions que apunten a Germà Gordó en el cas del 3%. “Estem donant viabilitat a un projecte que és nou que deixa amb tot el rebuig possible tota la praxi que faci olor a corrupció”, ha reblat.

Pascal ha afegit que tot allò “que faci referència al passat de Convergència des del punt de vista del finançament” només ho valorarà “un cop hi hagi les sentències fermes pertinents”. “Ens fa fàstic la corrupció”, ha etzibat.

“Nosaltres som gent honesta, gent que volem fer les coses ben fetes i només ens trobaran en això: en fer les coses ben fetes”, ha afirmat davant dels periodistes. Marta Pascal també ha dit que el seu partit “serà taxatiu” amb aquells membres del PDECAT que tinguin ganes de “flirtejar amb qualsevol pràctica d’aquest tipus”. “No tenen espai en una formació com la nostra”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#36 Alejandro, Barcelona, 08/03/2017 - 14:07

¿Cómo que no se hace responsable si sois los mismos. Solo le habéis cambiado el nombre. Soís los mismos perros con distinto collar y aunque la mona se vista de seda...ladrón mafioso se queda.

#35 carol, cat, 07/03/2017 - 22:51

la cara de cemento armado es lo que tienen

#34 El saben aquell....., Chez Fangue, 07/03/2017 - 16:35

Es tracta de la mateixa tàctica d'aquell que havent enterrat la seva germana monja (casada amb Deu nostre Senyor) va dir a la funeraria que li passessin la factura al seu cunyat. El rostre de ciment armant que tenen és de llibre Guiness.

#33 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 07/03/2017 - 12:31

En esto sois igualitos que el PP. El partido no es responsable, solo algunos de sus integrantes, que son aquellos a los que han pillado. A los que no, pues nada... hasta que los pillen.

#32 Tom, Barcelona, 07/03/2017 - 11:42

La ridícula astucia de esta gente es insultante.
Menos mal que pronto serán un partido residual en Catalunya.