Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2020. 10:43h.

El PDECAT no gosa desempallegar-se de Puigdemont

Marc Solsona: "El seu lideratge és inqüestionable"

El PDECAT no gosa desempallegar-se de Puigdemont

El portaveu del Partit Demòcrata (PDECAT), Marc Solsona, ha lloat la figura de l'eurodiputat i expresident, Carles Puigdemont, en una entrevista a El Punt Avui i ha assegurat que "el seu lideratge és inqüestionable".

Solsona ha manifestat que "si diem que el PDeCAT és peça clau de JxCat, el president Puigdemont n'és una peça nuclear" i ha afegit que Puigdemont "és el nostre líder, és un associat, és la persona que ens ha portat més lluny en l'aspecte nacional".

També ha negat que el PDECAT tingui "por" a l'expresident tal com va manifestar l'excoordinadora general del partit, Marta Pascal, en una entrevista a l'Ara. "No hi ha cap por", ha afirmat el portaveu de la formació.

"Jo sempre he dit el que he volgut, mai s'ha coartat la llibertat de ningú, només faltaria. No hi ha cap por, ni de bon tros. El PDeCAT no té por de ningú i encara menys de la seva gent", ha exposat.

Finalment, Marc Solsona ha defensat el pacte amb el PSC a la Diputació de Barcelona perquè "quan prenem decisions les prenem de manera molt pensada i assumint-ne les conseqüències". "Si en el seu moment es va creure que calia intentar tenir presència als màxims llocs de representació institucional potents del país, ho continuo defensant ara", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ramon, Maraesme, 06/02/2020 - 19:38

Doncs fins que no se'l treguin de sobre Catalunya va a la debacle
No és pot construir un partit i una política al voltant d'una sola persona, aquest és l'error més gran que fan i el paguem tots

#4 Otto Von Kagarren, Adlerhorst,Bad Nauheim, 06/02/2020 - 16:31

"Walküre.Walküre.Walküre."

#3 Massoquisme, Can Sixty, 06/02/2020 - 13:44

No s'entèn com es pot considerar normal per part d'una societat moderna el manteniment luxós de personatges tan sinistres com aquest parell de la foto. En altres moments de la História els hjauríen fotut daltabaix d'un penyassegat amb un roc lligat als pebrots.

#2 Carles, Barcelona, 06/02/2020 - 12:06

I el pare de la criatura el tal Mas Gavarró calladet i amagadet al seu cau del carrer Tuset sense atrevir-se a dir lo que es el FdP fugit a WCLoo....I l'avi de la criatura el tal Pujol Soley assegut sobre una muntanya de bitllets i amb la boca tancada sense defensar la "seva obra" que ara dilapida aquell covard fugit i tota la trepa de llepons...

#1 botifler1914, Waterpus, 06/02/2020 - 11:28

Les gustan la garrapatas.
Pobre Convergencia, de manos de un ladrón a las de un pirado.