Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2017. 15:13h.

El PDECAT proclama que “la nació catalana està dempeus”

Campuzano lamenta que “Espanya ha triat ser Turquia”

El PDECAT proclama que “la nació catalana està dempeus”

El portaveu del Partit Demòcrata al Congrés, Carles Campuzano, ha interpel·lat a la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i li ha advertit que “la nació catalana està dempeus i el dia 1-O votarem”. I ha afegit: “L’1-O serà l’expressió d’un èxit, i la voluntat de Catalunya d’arribar a la plenitud nacional persistirà i guanyarà”.
 
Campuzano ha lamentat que Espanya hagi triat “ser Turquia, tancant pàgines web i vulnerant drets fonamentals, en comptes de ser Regne Unit o Canadà, i permetre un referèndum acordat”. En aquest sentit, el portaveu del PDeCAT al Congrés ha assegurat que “l’abús de poder que ha exercit el Govern del PP sobre Catalunya li ha fet perdre la batalla moral”.
 
“Exigim que condemnin les expressions d’odi com els crits de “a por ellos”, que animen a la repressió”, ha manifestat, qui ha recriminat a la vicepresidenta del Govern espanyol que “es tracti a la majoria absoluta del Parlament i al Govern de la Generalitat de delinqüents i colpistes, quan som nosaltres els que volem posar les urnes”. Finalment, ha destacat que el Govern del PP ha demostrat “la seva incompetència, negligència i amb nul·la sensibilitat”, i ha advertit que “malgrat tot, el dia 1-O votarem!”
 
 

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Ventura, Barcelona, 28/09/2017 - 09:02

Este facha como siempre hablando por todos, cuando su madre mas Españolista que Blas Piñar, se averguenza de el. Mira nene bien sentadito, igual que tu con la diferencia que tu esta a la sopa boba de nuestros impuestos y yo sentadito pagando.

#16 PQG, Just when I thought I was out they pull me back in., 27/09/2017 - 23:35

La nación catalana? Yo veo a unas cuantas personas protestando no a una nación en pie. A una parte de un pueblo no a todo un pueblo. Pero no me extraña que el señor Turull diga esto. Hace tiempo que el independentismo abandonó la idea de ampliar la base social hace tiempo y de considerar catalanes so lo a los que apoyasen su causa.

#15 Vlac, Barcelona, 27/09/2017 - 22:37

Ya sabemos que, según el informe PISA, la comprensión lectora de los niños catalanes es muy baja. Pero , mucho me temo, que la de los papás tambien. Sobre todo porque no leen. Es seguro que Campuzano no ha leido ni el 1,2 y el 2 de la Constitución. Y además ocupa un cargo público !!!!!

#14 Robertwalser74, Barcelona, 27/09/2017 - 21:09

Dempeus? Llàstima que en virtut de la seva incompetência acabarà de genolls....

#13 Mefisto, BARCELONA, 27/09/2017 - 19:13DONCS QUE S'ASSEGUI QUE AIXÒ DE LA IMPERTINÈNCIA VA PER LLARG ...