Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2018. 11:26h.

El PDECAT rebutja ara la desobediència

Neus Munté argumenta que “no és una manera intel·ligent de fer les coses"

El PDECAT rebutja ara la desobediència

La presidenta del PDeCAT i exconsellera de la Presidència, Neus Munté, en declaracions a Efe, ha afirmat que “no he sentit ningú dir que cal actuar al marge de la legalitat vigent”.

Munté ha alertat que parlar de desobediència "no és el més intel·ligent en aquests moments, quan tot l'independentisme està en el punt de mira" del "sistema judicial" espanyol.

"No sóc partidària de la desobediència, crec que no és una estratègia que en aquests moments pugui contribuir a millorar les situació de moltes persones que hem de protegir i en les quals hem de pensar en tot moment", ha remarcat.

Per Munté, això no significa "baixar el cap i rendir-se", perquè "defensem una causa legítima que mantindrem i volem tirar endavant, però la desobediència ara no és una manera intel·ligent de fer les coses".

D'altra banda, ha assegurat que la proclamació d'independència que va fer el Parlament el passat 27 d'octubre va ser simplement "una declaració política sense efectes jurídics".

Neus Munté ha subratllat que Puigdemont "és el president legítim" i "l'únic candidat amb els avals necessaris per ser investit”. “Necessitem un Govern que governi i necessitem fer-ho compatible amb el fet que Puigdemont té tota la legitimitat com a president", ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Sr Pepito , Lerida , 18/02/2018 - 22:57

Nunca lo fue,lo unico que ahora lo dicen,despues depasar por los juzgados.

#11 Victor, Sabadell, 18/02/2018 - 21:50

Neus ja no cola el que dieu ni a casa ni enlloc. Aiii perdona que estem en carnastoltes I portes disfressa.

#10 modium, Moià, 18/02/2018 - 21:06

La Munté que es retiri en una masia abandonada i deixi pas a gent com la Boya que és autèntica .zNo sé què hi fa un esperpèntic com la Munté .

#9 lepero, Barcelona/Tabarnia, 18/02/2018 - 13:15

Con guerrileros capaces de darlo todo por la patria, como ésta, el inevitable Rull, Turull, Artadi, el nuevo Pujol y compañía, l'independència està a tocar.

#7 Freedom for Tabarnia, Sarrià is NOT Barcelona, 18/02/2018 - 12:23

Ara sí. Després d'haver destrossat la economia catalana (3500 empreses fugides) i haver dividit la societat per no res, ara sí diuen "reculem". La gent guapa del 3 per cent ara no saben per on tirar. Sisplau