Publicitat
Política · 14 de Gener de 2021. 17:49h.

El PDECAT 'ressuscita' la socialista Carme Chacón

Retira l'anunci de campanya després de les queixes de la família i del PSC

El PDECAT 'ressuscita' la socialista Carme Chacón

El PDECAT ha retirat el vídeo de campanya “La nostra és l'Àngels, la consellera” en el que feia referència a l’exministra Carme Chacón -traspassada el 2017 de manera sobtada per una cardiopatia congènita- i demanava diferenciar-la de “la nostra” Àngels Chacón, candidata del partit a les properes eleccions catalanes.

El vídeo mostra com una àvia, després de veure un cartell electoral d’Àngels Chacón, li pregunta al seu nét “però aquesta no és la Chacón, la socialista aquella?”. “Quina Chacón, iaia?”, replica aquest. “Si, aquella que va ser ministra, o una cosa així”, respon la iaia.“No, no. Aquesta és independentista. Es diu Àngels. Va treballar amb el Torra, de consellera d’Empresa”, aclareix el jove, que també destaca el currículum de l’exconsellera.

L’àvia pregunta aleshores si “a aquesta no la van fer fora després”, a més d’afegir que “precisament la teva mare ahir a la nit em va dir que era bastant bona. Bé, suposo que serà bona, se la veu bona persona”.“Sí, però ja saps com és la política, iaia. No tot és fer-ho bé”, sentencia el jove.

Posteriorment, en un comunicat, han explicat que “lamentem que el nostre anunci de precampanya hagi pogut ofendre la sensibilitat d'algú. Si aquest és el cas demanem excuses, especialment a la seva família. En cap moment hi ha hagut la intenció d'apropiar-nos de la figura de l'exministra Carme Chacón, reconeguda política catalana, que lamentablement ja no està entre nosaltres.

“En tot cas, considerem que a l'espot en cap moment es falta al respecte a la memòria ni al llegat de la política socialista, que sempre reconeixerem”, han afegit.

Finalment, la pròpia Àngels Chacón ha explicat que “he parlat personalment amb la mare de la Carme Chacón, a la qual he demanat disculpes en nom meu i del PDeCAT. He demanat a l'equip de campanya que retiri l'espot. Reiterem les disculpes a aquells que s'hagin pogut sentir ofesos”.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#24 M Pilar, Barcelona, 15/01/2021 - 16:08

Muy poca verngüenza utilizar el nombre de una política fallecida de otro partido político y además hacerlo, con un alto grado de desprecio. Todavía resultará que se los volverá en contra como un efecto boomerang!

#23 Barretina a rosca, Black hole, 15/01/2021 - 13:27

La miseria moral de los indepes no tiene fin, al fin han tenido los tan buscados muertos para su causa.

¡Me voy a vomitar!

#22 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 15/01/2021 - 13:18

Estratègies confidencial.cat versió 3 o 4.0.

#21 Soloesmiopinion, Tabarnia, 15/01/2021 - 11:24

"la nostra és la bona", però no, claro, no pretendían ofender a nadie.

#20 Fèlix, Santa Maria de Besora, 15/01/2021 - 11:12

Disculpar-se els honora, però com pot ser que no veiessin l inhumà mal gust d esmentar una difunta ( a més per a diferenciar-se'n : "ella, la socialista, era tal...en canvi Nosaltres som.." supremacisme pur en definitiva) abans de publicar-ho? Sona tan patètic i ofuscat com el "No sabíem que l Estat actuaria així" dels engarjolats.

#20.1 Tendències, La Pobla del cigronet, 15/01/2021 - 13:16

Aixó ja ho va descobrir en Lluis Llach que va dir que el seu pare era franquista pero que era l'unic que no era una FDP. Tots els altres es veu que sí.