Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2020. 12:14h.

El PDECAT s’abaixa els pantalons

Preguen “un acord” a Puigdemont per anar junts a les eleccions

El PDECAT s’abaixa els pantalons

El portaveu del PDeCAT, Marc Solsona, no ha descartat concórrer a les eleccions catalanes amb el nou partit que impulsi el president Puigdemont, encara que no aconsegueixin abans un acord en les negociacions per reordenar l'espai de JxCat.

"Veurem quan convoca el president les eleccions, veurem quan hi hagi les dates en què legalment hagin de formular-se les diferents propostes electorals. El que quedarà clar és que la confluència a nivell d'organització no haurà estat possible, i es veurà si podrà ser una confluència a nivell de concurrència electoral", ha dit en una entrevista d'Europa Press.

"Treballarem fins al final per aconseguir un acord, però també estem preparats per a un desacord", i ha afegit que les negociacions no estan trencades per part del PDeCAT, però que estaven millor abans de l'anunci de Puigdemont.

Des d'aleshores el president del partit, David Bonvehí, ha mantingut contactes i canals oberts amb tots els actors de JxCat, però Solsona ha lamentat que hi hagi qui decideixi "de manera molt unilateral anar fent".

En la seva opinió, qui posa el peu en l'accelerador són els qui anuncien un nou partit sense avisar-los, malgrat estar en una taula de negociació, i ha contrastat aquesta actitud amb la "lleialtat" demostrada pel PDeCAT.

"Quan diem que JxCat no és possible sense el PDeCAT no és un eslògan, és constatar una realitat". "Si després no tenim paraula, si no podem complir acords o si tenim unes arts diferents a les nostres, no puc posar la mà en el foc per res i per ningú en aquest món. Però tots, si ens mirem a la cara, sabem què podem fer o no", ha advertit.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Michel, Terrassa, 12/07/2020 - 20:56

Enhorabuena Bonvehí. Has hecho magnificanente el papel de tonto útil. Pero tranquilo. En el fondo les interesaba y te lo recompensarán con algún cargo público y no mileurista precisamente. Y ahora te toca hacer el papel de "l'enfadós" de cara a la galería pero después todo son abrazos y "gratitudes". Una camama de campeonato. Farsantes.

#13 Montse Quatre, Barcelona, 12/07/2020 - 13:06

Els succesors del gran mestre que va manar durant vint-i-tres anys han tingut d'anar a caure en mans d'un pocavergonya integral sense cap categoria, que ha enganyat als seus electors i a protagonitzat la devallada economica, social del pais mes gran desde fa vuitanta anys. S'ha vist clar que no tenen ningú amb nivell per liderar el funeral.

#12 La closca, Chez Titole, 12/07/2020 - 12:06

Com a mínim potser el puchi li deixarà alguns pels de la perruca per tapar-se la clova.

#11 Joan, BCN, 12/07/2020 - 11:00

,,,, i s'ha comprat genolleres i vaselina.

#10 Pere, TABARNIA, 12/07/2020 - 07:05

Pedeque??????
Partido formado por delincuentes y reos confesos, ladrones, golpistas, huidos de la justicia, chulos etc etc
COMO PA BOTARLOS ( con uve )