Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2020. 22:20h.

El PDECAT s'arrisca a no sortir

L'antiga Convergència pot treure en un i zero escons a les eleccions al Parlament, segons el CEO

El PDECAT s'arrisca a no sortir

Reunió de l'antiga direcció del PDECAT

El PDECAT podria quedar-se sense representació parlamentària, segons el darrer baròmetre del CEO. L’estudi indica que l’antiga Convergència obtindria entre 0 i 1 diputats a les properes eleccions.

La formació nacionalista, que ha triat l’exconsellera Àngels Chacón com a cap de llista, té només una intenció de vot directe de l’1,1% i una estimació del 2,4%.

El PDECAT ha descartat rotundament fins a dia d'avui qualsevol pacte preelectoral amb JxCat o el PNC de Marta Pascal. Àngels Chacón ha manifestat dies enrere que "és molt difícil, diria que impossible, una entesa" amb JxCat perquè "no podem arribar a un acord amb els que ens volen desapareguts". "Ningú accepta la seva pròpia mort", ha sentenciat.

13376-e.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Decebut, bcn (tbn), 22/11/2020 - 16:30

Jo ja fa temps que ho vaig dir, que en el PDECAT hi anava la pdenitència...

#4 Ramon, BCN, 21/11/2020 - 10:06

Como partido político en Catalunya eran lo máximo, y ahora quién los ve, ciegos por meterse en una aventura que les ha salido muy mal, aunque eso sería lo de menos, pero que ha puesto en riesgo la convivencia en paz, y la prosperidad entre los propios catalanes, eso es imperdonable, y de hecho muy pocos catalanes lo perdonan ... así les va.

#3 Dado Esteller, Badalona, 21/11/2020 - 09:32

le haría ya retirarse de la política sería "Ingrésame 10.000 €". Solo que picará el 1% de los votantes del partido por el que se presentó, se retiraba con un pastizal. El que le desmentiría sería "De ejercer un oficio físico a vivir a cuerpo de Rey por más que os diga y jure que soy republicano".

#2 Dado Esteller, Badalona, 21/11/2020 - 09:31

¿Y Demòcrates? ¿Dónde estará de noche Eduard? Pregunta evocando a una folclórica y que Edu fuera su hijo. Si me refiero al renegado que de buenas lesiones se ha librado siendo Diputado. Alguien debería escribir el libro "Nèixer fora de Catalunya és un acte contra la humanitat". U otro de autoayuda, tipo "De la barraca al Parlament". Aunque

#1 Pepet de cal Moreno , Vic, 20/11/2020 - 23:15

Qui vols que els voti a aquests si són còmplices de tot el desgavell que existeix fa anys a Catalunya, quan van tenir ocasió de denunciar totes les mentides van callar com pu .... es