Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2017. 21:38h.

El PDECAT s’encomana a Puigdemont

L’expresident té “l’última paraula” per fer les llistes

El PDECAT s’encomana a Puigdemont

David Bonvehí, Marta Pascal, Artur Mas i Neus Munté

El consell nacional del PDECAT ha decidit que el president de la Generalitat destituït, Carles Puigdemont, tingui “l’última paraula” en la confecció de les llistes electorals. La formació també ha validat presentar-se a les eleccions del 21-D amb la marca de Junts per Catalunya, en compte de fer-ho sota les sigles del PDECAT.

El president del partit, Artur Mas, ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació que “l’última paraula per fer aquesta llista la té el president Puigdemont”. “És qui impulsa una llista amb el màxim de caràcter transversal possible, amb aquell sentit de la unitat que tantes persones d’aquest país ens ha reclamant”, ha afegit.

Mas també ha asseverat que Puigdemont “no estarà sol”, sinó que “l’ajudarem en tot el que puguem, en les condicions d’excepcionalitat en què es troba el país i en la mesura en què ell vol concórrer i donar la cara”.

La presidenta del consell nacional, Mercè Conesa, ha demanat a l’inicia de la reunió “la llibertat dels presos polítics”, una reclamació que ha estat rebuda amb un llarg aplaudiment i amb tots els assistents dempeus. A més, han deixat cinc cadires buides de la fila zero en homenatge a Carles Puigdemont i els consellers empresonats Josep Rull, Jordi Turull, Meritxell Borràs i Joaquim Forn.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/11/2017 - 20:39

Si se tienen que encomendar a Ratemont es que están más perdidos que un pigmeo en la NBA. Que ostión les espera. La astucia del Astut no tiene límites.

#9 Olga, Barcelona, 16/11/2017 - 17:00

Los ciudadanos y ciudadanas queremos ver las facturas de todo el gasto de campaña electoral que hagan TODOS los partidos. Hasta el último cartel, anuncio tele, catering, orquesta de pueblo, alquiler de local, etc. Y cómo lo han financiado.

#8 Mateo, Mollerussa, 16/11/2017 - 16:35

S´acosta el vostre final polític.

#7 vicedo, barcelona, 16/11/2017 - 16:35

Que s´encomanen al "fugitivo" Puigdemont? Ho deuen tenir molt malament.... Aquest bon home no guanya unes eleccions ni a la seva escala.. no crec que cap Comunitat de Propietaris acceptin als que han fugit de la justícia.....

#6 Volem veure TOTES les FACTURES de la CAMPANYA ELECTORAL, de TOTS els PARTITS, Barna, 16/11/2017 - 15:56

Des d'aquí, dic a aquest diari, i a tots els lectors-es que DEMANEM que els partits polítics, TOTS, ensenyin les FACTURES de tot el que es gasten en la propera CAMPANYA ELECTORAL. Volem saber tot: Què es gasten en cartells,anuncis a la TV, ràdio, que paguen dels locals dels mitings, de les orquestres, dels caterings. Finançament, com?qui?què?