Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2019. 14:20h.

El PDECAT s'entrega a Puigdemont

El partit aprova "transitar" cap a una sola estructura amb JxCat

El PDECAT s'entrega a Puigdemont

El PDECAT ha aprovat "transitar" cap a Junts per Catalunya, que defineix "com a projecte ampli on el partit aspira a ser una peça clau", alhora que reconeix "el lideratge" de Carles Puigdemont.

El consell nacional ha aprovat amb un 85% dels vots la proposta. Hi ha hagut 212 vots emesos, dels quals 182 han votat a favor de la proposta. Només hi ha hagut dos vots en contra (0,94%) i 28 en blanc (13,21%).

L'acord inclou l’aposta perquè "l’acció política sigui feta a través del partit i la reafirmació de l’objectiu d’acosneguir la independència efectiva de Catalunya i l’aspiració de governar a les diferents institucions per assolir els nivells més alts de benestar i progrés econòmic i social del país".

El president del partit, David Bonvehí, va manifestar, en una roda de premsa acompanyat de tots els membres de la direcció executiva, que la intenció és “que hi hagi una sola estructura, un sol òrgan de decisió on les sigles siguin Junts per Catalunya”.

Finalment, Bonvehí també va dir que l’objectiu és “fer-ho tan ràpid com sigui possible”, però ha recordat que tal i com dicten els estatuts del partit, “les decisions les han de decidir els associats i així seran cridats”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Sergi Sergio, Barcelona, 15/12/2019 - 18:13

Voelm seguir cobrant, volem seguir mamant, volem seguir xuclant, volem seguir agafats a la mamella.

#13 Joan, BCN, 15/12/2019 - 08:44

Es acalaridor el fet. Deixen d'autoproclamar-se demòcrates, una cosa que mai poden ser una colla de fanàtics. A bada que ja havien esgotat totes les sigles possibles. L'alfabet ja no dona per més.

#12 Michel, Terrassa, 14/12/2019 - 22:18

Lo que hace un buen suedo y mil y una prebendas, eh Bonvehí ? Y tus "méritos" cuales son ? Mejor no decir nada màs por un respeto que tu y los tuyos nl demostrais tener para nadie, con vuestra imaginaria superioridad moral y prepotencia. Como esa que adjudicaba contratos a dedo. Ojalà algun dia Catalunya despierte y os deje en vuestro sitio.

#11 Tirant, Bcn, 14/12/2019 - 20:52

La degeneració de la CDC de Pujol va començar fa anys quan aquest va encarregar a Artur Mas començar la via separatista per tapar corrupcions i escapar de la justícia. Ho han aconseguit a mitges a força de dividir, enfrontar la gent i paralitzar (o fins i tot fer retrocedir) a país.
Enhorabona, dreta corrupta, reaccionària i insolidària.

#10 Galba, Barcelona, 14/12/2019 - 19:00

Son tant merdes, tant insignificants, tant covards, tan analfabets que no tenen cap problema en entregar-se a quin es tan merda, tan insignificant, tant covard, tant analfabet com ells mateixos.