Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2017. 17:31h.

El PDECAT s'ofereix com a partit de “centre ampli”

Marta Pascal diu que són “punt de trobada" per als independentistes, sobiranistes i indecisos

El PDECAT s'ofereix com a partit de “centre ampli”

Marta Pascal (foto: Fòrum Europa)

La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, ha reivindicat la formació com el “centre ampli” i el “punt de suma i de trobada” enfront “els populismes de curt recorregut argumental i de respostes fàcils i inconsistents”. “Prou dogmatisme, prou demagògia i prou reduccionisme i posicions maniquees”, ha assegurat Pascal en un conferència al 'Fòrum Europa, Tribuna Catalunya'.

“El PDECAT s'alça per defensar amb nitidesa l’espai ideològic del centre ampli”, ha continuat la coordinadora general de la formació, alhora que ha afirmat que són “un gran punt de trobada per a tots els independentistes, per a tots els sobiranistes, per a tots aquells indecisos que encara tenen dubtes sobre el nostre horitzó nacional”.

Pascal ha afegit, en aquest sentit, que “poc a poc s’aniran sabent de la incorporació de moltes persones que provenen del món liberal, del món socialdemòcrata i del món democratacristià”. “La nostra és una proposta d’igualtat d’oportunitats, de futur i de prosperitat”, ha reblat.

Per altra banda, la dirigent del PDECAT ha subratllat que “ambicionem l’Estat propi, però també hem d’ambicionar allò més íntim que ens fa com a nació diferenciada”, en referència a l'“esperit d’iniciativa i superació, de respecte pels valors de la meritocràcia i la igualtat d’oportunitats, pel mecenatge i el gust per la cultura”.

Pascal també ha defensat “una societat oberta a la promoció dels seus ciutadans, on l’ascensor social funcioni, perquè aquest és l’únic antídot que tenim per aconseguir un país socialment equilibrat”.

20 Comentaris

Publicitat
#21 Rocamalva, Banyoles, 17/02/2017 - 06:53

Esteu acabara i ho sabeu.

#20 Joan del Bages, Manresa, 16/02/2017 - 23:01

Cada dia recordeu més el CDS que va substituir la UCD. I el vostre final com a partit serà el mateix.

#19 botifler1914, Sinitaca, 16/02/2017 - 12:19

Esta aún no sabe que de "pal de paller" han pasado a "pal de galliner"

#18 Antic convergent, Santpedor, 15/02/2017 - 23:18

Podeu fer el que volgueu, però hi ha un important sector de l'antiga Convergencia que no us votarà mai mes. Masses veleitats, tripijocs, pactes i aliances contra natura. Bon vent i barca nova!

#17 Pepon, Bcn, 15/02/2017 - 22:39

Esta gente sueña. Son un desastre. Han entregado Cat. a una banda de mediocres iluminados...