Publicitat
Política · 12 de Març de 2018. 17:05h.

El PDECAT s’oposa a cedir protagonisme a Puigdemont

Pascal: “ningú pot pensar que renunciarem al bagatge i l’actiu polític que el Partit Demòcrata representa”

El PDECAT s’oposa a cedir protagonisme a Puigdemont

Marta Pascal

La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, ha afirmat que “ningú pot pensar que renunciarem al bagatge i l’actiu polític que el Partit Demòcrata representa”, després que l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, manifestés el passat dissabte que Junts per Catalunya havia d’esdevenir un “moviment polític”.

Pascal ha subratllat que “representem una força política continuadora d’un fil d’acció política de 45 anys d’història, representat per més de 450 alcaldes, més de 3.000 regidors, amb representació al Parlament de Catalunya, al Congrés, al Senat i al Parlament Europeu”. La dirigent del PDECAT ha afegit que la formació té “tarannà d’obertura i suma”.

“No som només una manera de fer política, el nostre projecte defensa les classes mitjanes i treballadores, som els de la feina i no el subsidi, els que apostem pels sectors productius de la societat, som els defensors de l’escola catalana”, ha reblat.

La coordinadora general del PDECAT, d’altra banda, ha remarcat la “necessitat” de formar govern perquè “no podem seguir amb un 155 que lamina i debilita les nostres institucions”. Pascal ha defensat Jordi Sánchez com a “únic candidat sobre la taula”, malgrat que ha reconegut que “si s’escau, escollirem de forma consensuada el candidat nou, per nosaltres no quedarà”.

Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#11 Aycart, Barcelona, 13/03/2018 - 10:37

Para desbloquear el tema yo propondría a Luis Salvadó como presidente de la gencat.. O en su defecto si é l no puede a la que tenga las tetas más gordas

#10 Josep, lleida, 13/03/2018 - 08:53

Pero aveure, mademoiselle Pascal, quin bagatge politic pot tenir un partit de fa un parell d'anys. Convergencia si que en tenia uns quants mes, pero lo DePecat.......I a més defensor de les classes treballadores i herois catalans. A aquests nomes se'ls creuen els tontos i els que chupen de la mamella.

#9 Alejandro, Barcelona, 13/03/2018 - 08:15

Estos son nuestros políticos: Están enzarzados en una lucha de poderes, de escaños, de sueldos,El pueblo, el país, les importa una mierda.Ahora sólo falta que las empresas alemanas también cojan las de Villa Diego por culpa de tata miseria humana, tanta ineptitud, y tan poca vergüenza de estos políticos.¡Poneos las pilas o iros todos a Irlanda!

#8 Jesús, Murcia, 12/03/2018 - 19:52

Ésta sí que tiene más protagonisme que la Rajola, tiene más protas que mi pepe de andorra.

#8.1 Jesús, Murcia, 12/03/2018 - 20:19

¿No os quedan más argumentos que suplantarme y decir tonterías en mi nombre? ¿Tanto daño os hago con mis exposiciones carentes de insultos y palabras gruesas?

#8.2 Ramon, Terrassa, 12/03/2018 - 20:37

Hombre, Jesús, no te pongas así... por un día que decías algo interesante y con gracia... sal del armario y nos lo acabas de contar, guapo, porque con lo españolazo que eres -y los tiempos que corren- igual te dan el Planeta.

#8.3 pepe, andorra, 12/03/2018 - 20:44

oye Chus, a ver si nos aclarimos, xq eso no es lo q tu me dices a mi en la barra de Las Escaldas mientras te vas tomando a sorbitos la botella de Jågermeister.... otro dia, macho, me la pagas.

#7 Purria Separata, Mollerussa, 12/03/2018 - 19:28

Marteta, el pastelero loco os ha robado la cartera. Y los de ERC que se toquen los bolsillos.
Entre pillos anda el juego.