Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2018. 14:12h.

El PDECAT també es desdiu

Marta Pascal afirma que la declaració d'independència no tenia efectes jurídics

El PDECAT també es desdiu

La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, ha sortit en llibertat sense mesures cautelars després de declarar davant del jutge Llarena. Ni la fiscalia ni l'acusació han demanat cap mena de mesura i el jutge no n'hi ha posat cap.

Pascal hauria declarat, segons fonts presents en l'interrogatori, que la proclamació de la independència de Catalunya al Parlament el 27 d'octubre va tenir un caràcter simbòlic sense efectes jurídics.

La dirigent del PEDECAT ha dit que va conèixer a través de la premsa el document EnfoCATs, elaborat pel número 2 de Junqueras, Josep Maria Jové, i al qual la investigació judicial atribueix tota la credibilitat.

Finalment, ha reconegut que la violència li causa "disgust", si bé no ha condemnat expressament la seva existència en els fets pels quals ha prestat declaració davant del magistrat Pablo Llarena.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 El Sifoner, La Barrassota con Tabarnia, 19/02/2018 - 19:24

(.. la violencia le causa "disgusto",..) Entonces ¿Porque coloca a la gente en situaciones violentas?. Uds, se dicen muy pacíficos, pero no les importa violentar a la gente aun sabiendo que eso puede derivar en violencia, venga de donde venga, porque la violencia que hubo el 1-O, es responsabilidad de uds, porque sabían que la habría y siguieron.

#11 El Sifoner, La Barrassota con Tabarnia, 19/02/2018 - 19:19

(..Marta Pascal afirma que la declaración de independencia no tenía efectos jurídicos..) Entonces a que jugabais?
Porque engañasteis a vuestros seguidores?, eso es una tomadura de pelo, porque vuestra gente se lo creía y seguía vuestras instrucciones.

#9 Oriol, BCN, 19/02/2018 - 18:54

"Es que lo decía en broma, seño". En fi, sort que sempre ens quedarà la Mireia Boya...

#8 Mefisto, BARCELONA , 19/02/2018 - 18:36

SÍ, MACA.

I LA PRESÓ DEL JUNQUI & COMPANYS TAMNBÉ ÉS SIMBÒLICA. DE FET, ESTAN EN UN BALNEARI FENT UNA CURA PER APRIMAR-SE (A L'ALCOBERRO TAMBÉ LI CONVENDRIA: QUALSEVOL DIA ENS TÉ UNA APROPLEXIA!!!) , DE MANERA QUE NO TÉ SENTIT POSAR-SE LLACETS GROCS! SURTIRAN FETS UNS PINZELLS ...

#7 modium, Moià, 19/02/2018 - 17:08

No volem polítics, ni arquitectes ni cuiners simbòlics. Volem persones que facin les coses com cal. Si vares declarar la independència simbòlica no ens ho vas pas dir llavors, i ara menteixes com un pinotxo que en definitiva és el què ets. Plega mentidera no et varem votar per això.

#7.1 Albert, BCN, 19/02/2018 - 19:20

S'ha de ser molt inocent per votarlos, us han enganyat força pero ara ja sabeu a qui voteu al menys. Tambe sabreu que el cami que ells oferien seria un cami amb divisio i enfrontament, amb retroces de la economia, amb la perdua dels valors democratics trepitjant les lleis que ens fan iguals i amb un ridicul historic. Apa disfruten lo votado