Publicitat
Política · 4 de Juny de 2018. 10:11h.

El PDECAT torna a l'autonomisme

Feran Bel: "que sigui un pla estratègic autonòmic no vol dir fer política autonomista”

El PDECAT torna a l'autonomisme

El diputat del PDECAT, Ferran Bel, en una entrevista a la Xarxa, considera que "amb el govern del PSOE se’ns obre una finestra d’oportunitats, i tenim l’obligació d'explorar-la. Per convicció i per donar un missatge a Europa que els catalans no estem atrinxerats en posicions inamovibles. Volem dialogar".

“Hem d’aprendre del passat. Segurament les coses no van funcionar perquè no vam trobar el ‘timing’ adequat. Seria un error tornar a reproduir la situació. No ens precipitem. Que sigui un pla estratègic autonòmic no vol dir fer política autonomista”, ha assegurat.

Bel ha explicat que "el president Puigdemont era partidari de donar suport a la moció de censura. Teníem la certesa que si la recolzàvem, el PNB també la recolzaria. No va ser un 'sí' a Pedro Sánchez, va ser un 'no' a Mariano Rajoy". "Per fer fora a Mariano Rajoy no en necessitem cap, de condició. Però això no vol dir, en cap cas, renunciar al dret d’autodeterminació", ha dit.

"Diàleg no és seure un dia a la Moncloa i fer-se una foto. El diàleg ha de donar fruits. Amb el tema de recuperar alguna de les lleis hi pot haver recorregut. Valorem la rectificació implícita de Sánchez de reconèixer Torra, és significativa", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Joan del Bages, Manresa, 04/06/2018 - 21:24

És incomprensible com amb gent tan “astuta” com aquests i tant altres el “procés” hagi resultat cada cop més denigrat i denigrant. Per cert, em va semblar que aquest Demóstenes no va aplaudir a en Tardà l’altra dia al Congrés. Deuria estar rumiant la seva última “brillant” tesi...

#3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 04/06/2018 - 15:46

Es increible como los líderes indepes pueden decir prácticamente cuanquier cosa, incluso contradiciéndose dentro de la misma frase, y la masa acrítica les seguirá, hagan lo que hagan y digan lo que digan.
Es increible el poder que tienen. Si lo deseasen, mañana podrían paralizar el "procés"... o iniciar una guerra.

#2 pepe, andorra, 04/06/2018 - 15:19

Groucho Marx, no lo hubiera dicho mejor.....Mientras haya tontos, los listos separatas, vivirán....

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/06/2018 - 13:44

Feran Bel assegura que això "no vol dir fer política autonomista”

Es decir, que ya está anunciando que va a delinquir.