Publicitat

El grup encapçalat per Alberto Fernández ha presenta el 70% de les iniciatives de l'oposicó

El pencaire del PP

El president del Grup Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i els altres dos regidors del PPC al consistori han presentat el 70% de les iniciatives de l'oposició en aquest mandat municipal, segons ha destacat el líder dels populars a la capital catalana en una carta a la militància.

Després de donar a conèixer que no repetirà com a candidat del PPC, Alberto Fernández ha fet balanç de la seva etapa al consistori i ha manifestat que ha treballat per Barcelona "més enllà de sigles polítiques", però ha remarcat que "estic molt orgullós de les idees que represento: centra dreta i dels meus principis sòlids".

Alberto Fernández ha instat el seu successor a "posar sempre Barcelona per sobre de les sigles de partit". "Per treballar per la nostra ciutat sempre faltaran esforços i sobraran esforços partidistes", ha subratllat.

Finalment, l'encara líder del PP al consistori de la capital catalana no s'ha volgut pronunciar sobre la possibilitat que el president d'Empresaris de Catalunya, Josep Bou, sigui el seu successor: "avui no toca". "Això ho ha de dir el partit, jo ja he donat la meva opinió", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, sINITACA, 10/12/2018 - 14:25

Es cierto que se ha trabajado mucho pero no siempre bien, es cierto también que sus subalternos en el ayuntamiento han ido de culo y por fin, es tambien cierto que tras el descalabro de las últimas elecciones hubiera tenido que dimitir al día siguiente.