Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2010. 15:21h.

"El Penedès ha de ser la vuitena vegueria"

CiU tem que l'Àrea Metropolitana "sigui un contrapoder de la Generalitat"

El diputat de CiU, Josep Rull, ha manifestat en declaracions a e-notícies que en la llei de vegueries "no hi ha hagut acord territorial" i ha denunciat que un dels casos "més greus" és "la vegueria del Penedès". Rull ha recordat que "hi ha una campanya molt potent promoguda per una plataforma amb el suport de la immensa majoria dels municipis i, tot i això, un conseller d'ERC impulsa un nou mapa on no hi és la vegueria del Penedès".

El diputat de CiU també ha recordat que l'area metropolitana pot ser "un contrapoder de la Generalitat"i s'ha preguntat "què passa amb la resta de vegueria metropolitana que no és area matropolitana, que li queda?". "Seran convidats de pedra", ha considerat, a més d'assenyalar que si CiU governa "retocarà la llei".

Josep Rull, davant del Parlament
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 sulfuro sulfuro, Barcelona, 04/02/2010 - 17:13

Hétenos aquí hablando de esta memada de las vegueriás e incluso discutiendo para arrimar ascuas a las respectivas sardinas.
Estos sinvergüenzas quieren que no se hable de la crisis, ni del paro, ni de pensiones,
ni de corrupción.
Y preparar su salida.

#12 joan, manresa, 04/02/2010 - 16:50

Srs. de CIU obriu els ulls.La maniobra es clara i descarada,truen las veguerías com excusa a colocar L'Area Metrop.,saben que perderan i maxis mantindrán poder.Penos.Pened'es per Historia ha de ser la 8 veguería.Lo que no pot ser es mantenir Diputa

#11 ERC feu pena, BCn, 04/02/2010 - 14:08

Aneu parlant de la collonada de les vegueries i els seus noms mentre el PSOE controlarà el 70% de la població del país des del nou organ, l'area metro creat com un contrapoder a la Generalitat amb competencies en urbanisme, etc...CIU l'ha de suprimir!

#10 Joan, Solsona, 03/02/2010 - 23:48

i el Solsonés la NOVENA.

#9 osonec, manlleu, 03/02/2010 - 21:47

Osona diu no a la vegueria de la Catalunya central!!!!!!! Sí a la vegueria de l'Alt Ter!!!!!!! I el territori??? Que ningú l'escolta???? Ja n'hi ha prou de tot plegat. El poder del poble i per al poble.