Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2020. 10:12h.

El penediment de Marta Pascal

De defensar els "soldats del PDECAT" a dir que el procés "no ens ha portat enlloc"

El penediment de Marta Pascal

La secretaria general del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), Marta Pascal, ha assegurat que "la via de Junqueras i Puigdemont, o de Torra, no ens ha portat enlloc, només a un fracàs estrepitós, perquè el país està més feble des del punt de vista de les institucions" en una entrevista a la cadena Cope.

Pascal ha apuntat en l'entrevista que "apujar o baixar una bandera o posar o treure una pancarta no ajuda a pagar cap hipoteca, a arreglar cap escola o a solucionar temes clau en aquest moment". La dirigent del PNC també ha deixat clar que el seu nou partit "no donarà suport a cap govern que tingui complicitat amb la desobediència, la unilateralitat o la confrontació".

Pascal també ha afirmat que no li sembla bé que Torra o Puigdemont "posin l'autodeterminació com a element indispensable per seure a parlar" i ha insistit en la "bilateralitat" que ha d'existir entre l'Executiu català i espanyol per dur a terme mesures urgents per la societat catalana.

"Després d'anys sense parlar-se, qualsevol iniciativa és bona, encara que no em sembla bé que Torra o Puigdemont posin l'autodeterminació com a element indispensable per seure a parlar, i també m'agradaria que l'Estat comencés a complir alguns dels compromisos que va adquirir", ha dit Pascal en referència a la taula de diàleg.

La dirigent del PNC ha defensat que hi hagi "estabilitat institucional" perquè, entre altres motius, perquè "puguin tornar les empreses que han marxat per aquesta raó i per l'augment generalitzat d'impostos que hi ha hagut a Catalunya".

Les crítiques de Pascal amb la unilateralitat i la gestió política que ha dut a terme l'independentisme contrasten amb les declaracions que ella mateixa va fer el juliol de 2017, quan era la coordinadora general del PDECAT, quan va definir els seus diputats com soldats disposats a "fer el que calgui" per defensar el compromís de l'aleshores el seu partit amb el Govern i el referèndum de l'1-O.

"Tots els soldats del Partit Demòcrata estan en disposició de fer el que calgui i ho volem explicar des del punt de vista del sentit de la responsabilitat i en sentit positiu" va afirmar tres mesos abans de l'1-O.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Miquel, Girona, 05/10/2020 - 18:20

El PNC els hi passarà com Duran i Lleida,.. a veure si arriben a mil volts?

#12 Escamarlà, Badalona, 04/10/2020 - 17:34

Algú sap si aquesta noia va votar les lleis de desconnexió fa 3 anys ?

#12.1 Imma, Sabadell, 05/10/2020 - 00:06

I tant ! Estava entusiasmada aplaudint la defensa de les lleis que va la Marta Rovira. Nomes cal veure les imatges.

#11 Figueras, Figueras, 04/10/2020 - 17:04

Se agradece algo de luz, pero... Tenéis que pagar vuestra testosterona, habéis roto Cataluña, la habéis llevado a la ruina... Ahora no vale con lloros, ¡primero pagad!, Romper lazos con asesinos Etarras, bloquear las payasadas del Rufián, dejar en evidencia los insultos de Torra... Reconstruir la comunidad.

#10 ferran, jonestown, 04/10/2020 - 16:12

he vist cocodrils plorant amb més credibilitat que les paraules de la carapán aquesta...

#9 jvcs, Barcelona, 04/10/2020 - 13:45

¿Cual es el antes y el despues? es la evidencia marta ayer cobraba y hoy ya no ...del negoci.
Es necesario cortar de una vez por todas el maná de los enchufes y pensiones de oro y dedicarlos a reconstruir via presupuestos sanidad educación y servicios publicos degradados por esta mafia.
Y eso vendrá pronto bajo un nou govern no indepe !