Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2018. 16:47h.

El perfil de les primàries de Graupera

Un dels candidats diu que "violacions, crims i atracaments" no s'han fet en català

El perfil de les primàries de Graupera

Un dels candidats a les primàries per Barcelona, Salvador Bonada, considera que el model d'immersió lingüística ha estat un fracàs perquè "el 95% dels robatoris, violacions, crims, atracaments, furts i assassinats" a Catalunya "no s'han fet en català".

"El fracàs de la immersió lingüística és evident. El 95% dels robatoris, violacions, crims, atracaments, furts, assassinats, etc. fets a Catalunya, no s'han fet en català" va escriure Bonada a finals del mes d'octubre en un missatge al seu compte de twitter. Salvador Bonada és un dels candidats a la candidatura de Primàries Barcelona impulsada pel filòsof i periodista Jordi Graupera.

Graupera va apostar per fer unes primàries amb l'objectiu de bastir una llista unitària independentista de cara a les eleccions municipals de 2019. El filòsof va afirmar que unes primàries eren "una oportunitat per crear els fonaments d'una nova cultura política a la ciutat i al país, basada en mecanismes de participació ciutadana, on es puguin presentar idees lliures no lligades necessàriament a partits". Fins ara tant el PDeCAT com ERC i la CUP han descartat participar-hi.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 pepe, andorra, 23/11/2018 - 12:30

a ver si lo comprendo....¿el problema no es q haya chorizos si no q dichos chorizos no usan el valenciano del norte en todos sus turbios asuntos? ¿De verdad en el año 2018 y despues de todo lo q paso en el siglo XX con el nacionalismo, como se equivoco Adenauer, aun hay q soportar estas mamarrachadas por parte de un racista hispanofobo?

#9 IRENE, BARCELONA, 23/11/2018 - 11:11

Deu ser que, quan els fa vostè o algú dels "seus", aquestes animalades tipificades en el codi penal,, es posen VDS. a parlar en castellà, per dissimular, no? Per culpar als espanyols, no? Mai havia llegit res més regpugnant i racista.

Sou l'hòstia de creatius, els lazis.

#8 Lolo, Barcelona, 23/11/2018 - 02:43

Graupera??
Però qui coi és Graupera??

#7 Rogeli, Tornabous, 22/11/2018 - 22:14

Aquets Parracs no pueden disimular el hitlerito que llevan dentro.

#6 Tabarnés puro, Barcino, 22/11/2018 - 18:53

Más allá del comentario racista implícito ("els catalanoparlants no delinqueixen"), no deja de tener razón: una lengua que se impone artificialmente es una impostura y no es la lengua real de la población. Mirad sino la Artadi, castellanoparlante, pero obligada a esconder su lengua propia para poder estar en el gobierno regional. Es lo que hay.