Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2016. 09:48h.

El Periódico 'enxampa' Fernández Díaz

El ministre va negar al Congrés l’existència d’una unitat policial per combatre l’independentisme

El Periódico 'enxampa' Fernández Díaz

Jorge Fernández

El Periódico publica un dossier policial que demostra que el comissari Villarejo tenia “competències” sobre el procés independentista, en l’anomenada ‘Operació Catalunya’. Villarejo ja havia admès la setmana passada en seu judicial que havia treballat fins el 2012 en qüestions relatives a l’independentisme català.

L’informe, de més de 500 pàgines, està signat pel comissari Marcelino Martín Blas, excap d'Afers Interns del CNI que també hauria participat en l’esmentada operació. En el document, entregat al jutge, s’afirma que Villarejo “coneix perfectament a tots els interlocutors” del procés.

Aquest fet topa amb les declaracions del ministre Jorge Fernández Díaz, que va negar fins a sis vegades en el Congrés l’existència d’una unitat policial desplegada per Interior per a combatre l’independentisme.

“Som aquí per parlar de coses serioses. Una altra cosa és que vostès estiguin en l'obsessió en la qual estan i vegin persecucions fins i tot en somnis, però això és més propi del psiquiatre que del ministre de l'Interior. No li puc dir una altra cosa, senyoria”, va afirmar. També va remarcar que “ni existeix ni s'ha creat cap unitat d'investigació de polítics independentistes”.

Portada d'El Periódico

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#9 Vergonya Aliena Sento, Burundi del Nord, nou estat d'Europa, 12/07/2016 - 23:20

#TodosSomosMessi
#TodosSomosBárcenas
#TodosSomosGurtel
#TodosSomosMarcelo

Hahahahahahahahahaha

#8 Josep-Maria, Barcelona, 12/07/2016 - 21:04

Aquesta mentida no compta com a mentida, per als qui pensen com don Jorge: s'ha «mentit» per defensar una concepció d'Espanya, una Espanya que és el valor màxim; a la qual s'ha de sacrificar tot: la veritat, la decència, la moral...
I moltíssims espanyols pensen com don Jorge.

#7 Jorge, BcnisnotCat, 12/07/2016 - 16:57

La secesió és un delicte i com a tal s'ha de perseguir i controlar als promotors. Ens posaríem les mans al cap per saber que hi ha una unitat contra els delictes sexuals o contra el tràfic de drogues o contra els furts??
Independentistes no és secesionistes, que és el que diu El Periodico.

#7.1 Jordi BR, L'H, 12/07/2016 - 23:12

En altres temps es perseguia l'homosexuaitat, les dones tenien menys drets, i ara en ple segle XXI certes idiologies encara están prohibides en un país que demostra ser un inmadur democràtic

#7.2 Jorge, BcnisnotCat, 13/07/2016 - 09:22

Jordi, no diguis mentides, la ideologia independentista no està prohibida ni perseguida policialment, està permesa, com ho estan el partits polítics independentistes. La secesió sí que és un delicte.

#7.3 Jorge, BcnisnotCat, 13/07/2016 - 09:26

Jordi, per cert, la ideologia que sí està prohibida és el nazisme, que, entre altres coses, creu en una raça superior en els aspectes físics, intelectuals i morals...et sona?

#6 Casper, Bcn, 12/07/2016 - 16:38

Obviamente que ha sido un complot contra Fernández Díaz. Un homenaje, una baronía y un diploma por los servicios y se le sustituye.

PD: Son gajes del oficio, pero hay que seguir luchando contra los enemigos de la Nación y pillar a los traidores.

#5 Ves per on, Bcn, 12/07/2016 - 12:30

Això que tots els politics siguin corruptes, potser si. Sobretot els que són d'opinió contrària.
Però en un pais democratic (no, no parlo d'Espanya), si t'enxampen has de dimitir.
"Spain is different": aqui et porta més vots.

#5.1 Te tira la rao, Más d lo mismo quien dimite aquí?, 12/07/2016 - 12:41

Aixo es veritat...pero aquí No pasa a cap d les 17 autonomíes!
Ni altres institucions!
Una vergonya... I molt poc serios!