Publicitat

Alberto Fernández diu que "sembla més un aparador que un pessebre tradicional"

El pessebre d'Ikea

Fernández Díaz, amb el pessebre de la Plaça Sant Jaume

El president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha dit que el pessebre que ha inaugurat l'alcalde Jordi Hereu a la Plaça Sant Jaume, "sembla més un aparador d'Ikea que un pessebre tradicional".

Fernández Díaz ha assenyalat que "hagués preferit un pessebre més gran i tradicional i sense tant disseny, perquè la taula de menjador gegant que han col.locat té més importància que el naixement del nen Jesús, la qual cosa el converteix en el pessebre que tota botiga de mobles hagués posat en el seu aparador".

Així mateix, el president Popular ha apostat per "un pessebre tradicional a mida real i no tan petit i diminut que sembla de Liliput com el presentat pel Consistori". En aquest sentit ha ironitzat que "la mida de les figures, de reduïdes dimensions, són de la talla política de l'alcalde Hereu".

En la mateixa línia, Alberto Fernández ha recordat a Hereu que "un Betlem és l'expressió d'un sentiment d'arrels cristianes i de tradició familiar, els nens que vagin amb els seus pares i avis a veure el pessebre, no esperen una taula de menjador, sinó admirar un pessebre amb totes les seves figures".

Finalment, Alberto Fernández ha assegurat que "el proper Nadal, quan governem Barcelona, el pessebre serà vivent i tradicional".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Pep, Anoia, 03/12/2010 - 09:53

A tots els que subratlleu la diferència entre catalans i espanyols. Si tant diferents som, perquè no anem cadascú pel seu cantó. Veieu com la independència de Catalunya és la millor solució? Així no ens hauríeu-hauríem d'augantar més!!

#10 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 03/12/2010 - 09:51

EL PESSEBRE....GRAN PREOCUPACIÓ DELS NACIONALISTES ESPANYOLS...

#9 Pilar, Bcn, 03/12/2010 - 09:44

No entenc el comentari de l'Alberto Fernandez. Per la fotografia que hi ha a la web de l'Ajuntament, i el que diu la nota de premsa, es tracta d'un menjador de casa parat pels àpats nadalencs. I jo ha casa no tinc "grans" figures, o ell sí?

#8 Francesc, Girona, 03/12/2010 - 09:13

Perquè voleu fer un pessebre si no sou cristians ?
Crec que els agnòstics el que han de fer és inventar-se un nadal o festa del solstici d'hivern i no adulterar les nostres tradicions
De totes maneres la poca imaginació dels agnòstics és impressionant

#7 no cabe duda sois diferentes pero a peor, bcn, 03/12/2010 - 00:50

En mi pueblo montamos el Belén de los olficios, con figuras de todas la profesiones y nadie puede decir que sea una cosa muy religiosa. En BCN montan el pesebre de los botiguers, siempre habrá una diferencia entre un artesano profesional, y un botiguer, y entre un català y un español