Publicitat
Política · 25 de Maig de 2011. 16:39h.

El planter de CDC

La JNC incrementa en un 55% la seva representació municipal, passant de 40 a 62 regidors

El planter de CDC

Albert Batalla i Gerard Figueras, en el XVI Congrés de la JNC

La JNC ha fet un balanç “extraordinàriament positiu” dels resultats electorals de diumenge passat, tant de CiU com de la JNC, ja que ha incrementat en un 55% la seva representació municipal . Concretament, els joves nacionalistes passen dels 40 regidors del 2007 als 62 escollits diumenge passat, així com un mínim de 6 alcaldies, repartides arreu del territori.

El President de la JNC, Gerard Figueras, s’ha mostrat convençut de que “tindrem, a més, presència als Consells Comarcals i Diputacions d’arreu del país, així com als Consells de Districte de la ciutat de Barcelona”. Aquests són uns resultats, segons Figueras que “ens permeten ser decisius i governar des de la JNC, a més, a ciutats importants com ara Vic, La Seu d’Urgell o Vilanova i la Geltrú, per posar només tres exemples”.

A aquestes dades cal sumar-hi, a més, els excel·lents resultats a municipis com Girona, La Seu d’Urgell, Valls, Gironella, Premià, Igualada,  alguns exemples que avalen el “planter municipal” dels joves nacionalistes. Alcaldes provinents de la JNC i que han imprès als seus municipis “els nostres valors, idees, actituds i manera de fer en política”.

Pel que fa a les alcaldies, la JNC ha aconseguit majoria absoluta a Llardecans (Segrià) amb Marc Bonastra de candidat, Molló (Ripollès) amb Josep Coma i Orís (Osona) amb Arnau Basco. També ha guanyat les eleccions a Campdevànol (Ripollès) amb Joan Manso com a cap de llista, Les Planes d'Hostoles (Garrotxa) amb Eduard Llorà i Vidreres (La Selva) amb Jordi Camps.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 LLARDECANS, llardecans, 02/06/2011 - 18:23

El Marc de Llardencans dubto que sigui l'alcalde, aqui el que talla el bacalla es el Miquel, que es el que ens van vendre Miquel d'alcalde. Però com als politcs no tels pots creure igual s'agafa a la cadira i no ya qui el mogui.

#7 Marc, Llardecans, 26/05/2011 - 23:41

Dels que parleu aquí: si no sou militants de la JNC dubto molt que conegueu la vocació municipalista de la JNC. Si sou militants, tota la brutícia vessada sobre el president de la JNC us animo a fer-ho constar en algun consell nacional o a qualsevol dels òrgans del partit, si sou prou valents clar

#6 Gerard, Barcelona, 26/05/2011 - 22:23

Doncs la veritat trobo que sóc molt pocs regidors, 62 de 3862 que ha tret CiU. De fet, és una xifra rídicula. Si tinguéssim dirigents amb cara i ulls a la JNC hauríem tingut més representativitat, però com els de dalt ja estan col·locats a la Generalitat, les bases que ens donguin.

#4 Kropotkin, Vic, 25/05/2011 - 17:54

Pues que no nos pase nada. Estos no se conformarán con el clasico 3%. Menos mal que siempre quedan los recortes de los servicios básicos. Jua, jua, jua,...

#3 Carles, Bcn, 25/05/2011 - 17:53

I els d'Unió de Joves ultramarginats per culpa del seu independentisme "de pensament però no d'acció" i l'amo Duran sense poder-los-hi oferir talls de coca. Ai...