Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2011. 10:23h.

El planter de Portabella

Les JERC escullen els cinc joves que aniran a la llista d'ERC i Reagrupament per Barcelona

El planter de Portabella

Portabella amb els cinc candidats de les JERC per Barcelona

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) de la ciutat de Barcelona han escollit els candidats que la formació juvenil presentarà a les eleccions municipals del 22 de maig, integrats a la llista per Barcelona que presenta Esquerra juntament amb Reagrupament.

El cap de llista de les JERC–Barcelona, Jordi Castellana, ha estat escollit per unanimitat del Congrés, així com també la resta de candidats de les JERC: Mireia Sabaté, Oriol Puig, Andreu Criquet i Marta Alonso.

A banda dels candidats escollits al Congrés de les JERC–Barcelona, algunes seccions comarcals d’ERC han escollit membres de les JERC per encapçalar les candidatures a les Conselleries de Districte, com és el cas del mateix Jordi Castellana a Les Corts i de Gerard Gómez del Moral, portaveu de les JERC Barcelona a Sarrià–Sant Gervasi. També hi ha integrants a les candidatures a les Conselleries de Districte de Sant Andreu, Eixample i Gràcia.

Amb totes aquestes candidatures les JERC – Barcelona esperen "augmentar la seva representació a l’Ajuntament de la ciutat així com als seus Districtes, demostrant la implicació de les JERC en la política municipal de Barcelona i la voluntat de desenvolupar verdaderes polítiques de joventut".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Calderina, Barcelona, 24/02/2011 - 23:17

Un equip jove i preparat per col·laborar a millorar la ciutat i convertir Barcelona en la capital de Catalunya. Barcelona ha de renunciar a ser una simple capital de comunidad autónoma. Cal un nou plantejament, endavant!

#15 Lídia, Barcelona, 24/02/2011 - 22:45

Uns joves ben preparats per treballar intensament per Barcelona!

#14 Francesc, Barcelona, 24/02/2011 - 22:15

Joves fantastics i implicats en treballar per millorar la ciutat que falta ens fa.

#13 Josep R., Barcelona, 24/02/2011 - 22:11

És bo per a la nostra societat que hi hagi jovent que fixi els seus horitzons en clau de guanyar més compromís i espai social, tot treballant també per l'independentisme.democràtic. Les JERC és una via que ha contribuit a formar políticament a moltes persones.

#12 Esteve, Barcelona, 24/02/2011 - 20:36

Molt bona feina. L´únic independentisme que serà a l´ajuntament és ERC RCAT. Jo com a militant de Reagrupament ho tinc clar. Ja ni ha prou de baralles i divisions COLLONS !!! Anem tots junts!!!