Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2011. 18:19h.

El planter d'ERC a Badalona

Les JERC escullen els cinc joves que aniran a la candidatura republicana

El planter d'ERC a Badalona

Lola M. Sala i Oriol Rius, membres de les JERC de Badalona, en una foto d'arxiu

Les JERC de Badalona han escollit els noms dels cincs joves que aniran a la llista electoral d'Esquerra per Badalona a les properes eleccions municipals. Oriol Rius, Lola M. Sala, Adrià Martínez, Cristina Gil i Jofre Béjar, per aquest ordre, seran els elegibles de la branca juvenil d'ERC.

“No som uns joves que ens incorporem a les llistes, som una candidatura amb un programa propi i uns membres capacitats per defensar-lo”, ha indicat Rius. El número u de les JERC de Badalona té 22 anys i estudia Ciències Químiques a la Universitat de Barcelona. Actualment és Secretari Regional de Comunicació Premsa i Imatge del Maresme i Barcelonès Nord, portaveu del Barcelonès Nord, secretari de Política Municipal de Badalona i l’actual coordinador de les Tordera Besòs Battle Groups.

Per la seva banda, Lola M. Sala té 20 anys, és estudiant del Grau en Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya i actualment treballa en l’àmbit de l’educació formal i no formal. És secretària regional de Formació del Maresme i Barcelonès Nord, secretària comarcal del Barcelonès Nord, secretària de Comunicació Premsa i Imatge de les JERC Badalona i forma part de la Sectorial de Cultura i Societat de la Informació.

Adrià Martínez és conseller nacional de les JERC; Cristina Gil és l’actual portaveu de la Secció Local de Badalona i Jofre Béjar n’és el secretari d’Organització. Tots tres tenen divuit anys i són membres de l’executiva local.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Marestruch , Badalona, 23/02/2011 - 18:37

je, las juventudes hitlerianas en versión light...

Je! avans de fer un comentari d'aquests tipus hauries d'informar-te bé de les coses, o faràs pena quan la gent vegi quin tipus de comentaris surten de tu. Potser ets tu més "hitleriano" que nosaltres, pel simple fet de comparar-nos amb ell.

#12 Marestruch , Badalona, 23/02/2011 - 18:24

Sembla mentida, Peter, com una persona que escriu aquests tipus de cometaris pot haver arribat a llegir una notícia sobre política. "que te una dèria pels Martínez que semblen un forn de madalenes", vaja! quin gran sentit de l'humor que tens! ens has fet riure a tots! estàs content?
(segueix)

#11 Corsecant, Tivissa (ribera d'Ebre) Ja tenim radar i càmera!!!, 23/02/2011 - 18:17

Ni hi ha res millor que la saba nova per renovar amb il.lusió un partit amb tanta història. Comprometeu-vos amb el país, feu bona feina i porteu-nos a la plena sobirania nacional. Endavant jovent!

#10 Jofre, Badalona, 23/02/2011 - 15:33

Trobo vergonyós que algú faci comentaris d'aquest estil avui per avui Peter, per no dir res de'n Pepe...
Potser a Espanya aquestes coses encara fan gràcia, però a Catalunya ja fa temps que hem superat aquest lamentable nivell.

#9 Cristina, Badalona, 23/02/2011 - 15:01

Sincerament em sembla vergonyós que al s.XXI encara hi hagi aquest tipus de comentaris rondant i més en un article on no hi tenen cabuda,aqui estem per parlar de política no per faltar al respecte a ningú en ningún aspecte.La societat cada vegada és més vergonyosa.Bona feina de les JERC,endevant!