Política · 1 de Febrer de 2021. 12:31h.

El PNB es desmarca de JxCat

Rebutja el seu “independentisme de tot o res”

El PNB es desmarca de JxCat

El president del PNB, Andoni Ortuzar, en un acte amb la candidata Àngels Chacón, ha donat el seu suport al PDECat per a les eleccions catalanes i s'ha desmarcat de l'"independentisme de tot o res" de JxCat. "El debat de tot o res sol acabar en res", ha advertit.

Per Ortuzar "la millor manera per arribar a la independència és ser cada dia menys dependents, que cada dia tinguem més capacitat d'autogovern i la executem millor".

"Avui dia, ens agradi o no, un no es declara, li reconeixen independent, la clau és que en el marc europeu aquest moviment polític sigui acollit amb positivitat o sigui entès, aquesta és una de les claus, cal fer una tasca molt intensa a Europa", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ignatius, Cerdanyola, 02/02/2021 - 01:17

Laurita, lo de la Dui la hacemos como siempre!? En 5 o 6 partes?

#6 joan, manresa, 01/02/2021 - 17:02

" Coll-Min ",16;55 h.-- Declaracions amb molta inteligencia, seny i d'un realisme molt clar. Segurament no agradaran a molts i molts unionistes..pro ya voldríem tenir aquí a CAT, polítics d'aquesta talla.,ens beneficiaríem naltros i la resta D'Estat. Pro no, aquí nomes tenim saltamarges i enfront , Deu i la Santedat indivisible del Reg

#5 Un tal Blázquez, Lekeitio, 01/02/2021 - 16:08

Andoni Lehendakari noble rostro tiene,oyes...imagínaselo uno en kueva de Santimamiñe diskutiendo si pasar del Paleolítiko al Neolítiko bueno para baskos y baskas es,bebiendo txakolís entre piedra levantada y piedra levantada,oyes.

#4 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán...!!, 01/02/2021 - 14:46

"El PNB es desmarca de JxCat"

¡Si hombre, a los de las nueces les va a liar el Pastelero...! que Ortuzar no encuentre txapela para su cabezón, no quiere decir que al PNV le pillen de pardillo... son de formación Jesuítica. Para hacer el cafre ya tienen a los "borrokas levantapiedras"

Para defender una cosa y la contraria, EAJ - PNV.

#3 manu21, DIJON FRANCE, 01/02/2021 - 13:29

Andoni Ortuzar, no está loco Sus dirigentes negocian "cada cinco años aproximadamente" con Madrid el "cupo", Negociar con el poder central que tiene interés en preservar el statu quo, sobre todo porque el gasto del Estado en el País Vasco está muy por encima de la media nacional.los vascos reciben más de lo que dan robando todas las demás aut