Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2018. 11:53h.

El policia acusat per Jordi Borràs també el denuncia

Afirma que el fotoperiodista li va cridar "puta policia!" i "puta Espanya!"

El policia acusat per Jordi Borràs també el denuncia

El presumpte agressor del fotoperiodista Jordi Borràs és un policia nacional, segons ha confirmat avui un portaveu del cos. Borràs va denunciar ahir que quan caminava pel barri gòtic de Barcelona un home el va reconèixer i el va colpejar a la cara, al crit de "¡Viva Franco!" i "Viva España!". Borràs té diverses contusions i el nas trencat.

El presumpte agressor va ensenyar posteriorment una placa, que segons ha confirmat avui la Policia Nacional, era autèntica, segons informa El País. Es tracta d'una agent dedicat a tasques burocràtiques. El policia ha presentat al seu torn una denúncia, segons la qual és el fotoperiodista qui el reconeix, li crida "puta policia!" i "puta Espanya!", i l'ataca, fet que va produir una baralla.

Afers interns ha obert un expedient informatiu al policia, que es mantindrà obert a l'espera de la resolució judicial. Per ara, no ha estat apartat de les seves tasques laborals. En el cas de ser condemnat, llavors es prendrien mesures disciplinàries contra ell. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets.

Publicitat
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#44 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ALCALDE ,QUE TE VOTEN LOS REFUGIADOS QUE TANTO AJUDAS NOSOTROS NO LO HAREMOS , NO HAY MEJOR DEFENSA QUE UN BUEN ATAQUE , AIXO FA EL POLICIA ACUSAT DE PREPOTENCIA NO , 18/07/2018 - 22:12

EL POLICIA NACIONAL , Acusat fa lo que diu la DITA ,,,NO HAY MEJOR DEFENSA QUE UN BUEN ATAQUE ,És lo que fa ara el Policia DE CHULERIA Y PREPOTENCIA En tenen tots els policias . este tambe JO LO DIGO Cualquier Policia del Cuerpo que sea Si Fuera un animal seria UN PERRO DE RAZA PELIGROSA SIN CONTROL ja ja JA

#42 Alwix, Bcn, 18/07/2018 - 19:48

És molt fàcil saber qui ha mentit aquí. Si el polícia ha dit la veritat, per què va fugir enlloc de detenir en Borràs? Cau pel seu propi pes.

#40 Mercè, Barcelona, 18/07/2018 - 15:30

El Jordi Borras és una vergonya per la professió. Embustero, manipulador amb un odi fora de lo normal, a dins seu. Fins i tot no m’estranyaria que pagués a gent per fer de personatges d’extrema dreta, ho sembla. Però que un policia caigui a cap provocació d’un xixarel.lo com aquest em sembla vergonyós. No ho puc aprovar.

#39 OVNI, ELX, 18/07/2018 - 13:08

"Segur que recordaran les imatges de l'1 d'octubre, de policies intentant impedir un vot, ara tenim gent a la presó per haver organitzat aquella votació"

Alfred Bosch, ahir davant les Nacions Unides

#38 Lluis Gibernau, Girona, 18/07/2018 - 10:03

A veure, no em creec a cap dels dos ja que tots dos representen la part més fosca de la nostra societat. Pero, pero .. pero em temo que si algu te rao es el policia nomes per l'autoritat, formació etc que tenen.

Veig dificil que un policia menteixi i menys en temes tant seriosos com aquest.

#38.1 Purria de Tabarnia, Bcn , 18/07/2018 - 10:27

Un policia nunca debe responder a la provocacion,por eso es reprobable