Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2009. 22:31h.

"El polític ha de pagar més que ningú"

El president de Cantàbria creu que "estem abusant del terme de presumpte"

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, del Partit Regionalista de Cantàbria, que recentment es va mostrar favorable a que els polítics detinguts per casos de corrupció apareguin emmanillats als medis de comunicació, ha declarat a TVE que "estem abusant molt del terme presumpte".

Segons Revilla, "la ciutadania està farta, però estem més farts alguns que hem sacriticat una cursa econòmica molt més lucrativa per una vocació" i després "pensen que tots som iguals". Ha afegit que l'única solució és que l'Estat investigui a fons i "a aquell que hagi comès un delicte se'l detingui amb claredat".

"Crec", ha prosseguit, "que estem abusant molt del terme presumpte". I ha dit també que "el polític ha de pagar més que ningú perquè ha de donar exemple. Aquesta gent necessita un càstig més gran". Aquesta situació, entén, "crea indignació i una alarma social, igual que un alt executiu es jubili amb 3,5 milions d'euros".

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ¿honor catala?, BCN, 12/11/2009 - 14:36

qué honor hay en sentirse català, en callar y mirar para otro lado mientras los catalanes eran robados por los propios catalanes, y luego los mismos robados les defienden ja ja ja ¿honor català? es el honor entre ladrones

#7 David, Cornellà, 12/11/2009 - 14:29

Algú m'hauria d'explicar quins mèrits té aquest pocafeina que surt permanentment a totes les teles i es fica a tots els fregats, especialment si són contra Catalunya.

#6 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 12/11/2009 - 12:54

Esser , sentir se Català és un honor i permanent motiu d ' orgull .
MARC-SABATES.COM

#5 betes i fils, ruib, 12/11/2009 - 10:57

Gerard, pregunta-li per CastroUrdiales, a veure que et diu aquest impresentable? Algú li coneix algun mérit politic, social o economic a aquest president? Algú sap alguna cosa de Cantabria?algun bon exemple d'alguna cosa positiva? A part de fer el palla

#4 Ramon, Barcelona, 12/11/2009 - 09:02

El càrrec que ostenta aquest presumpte mindundi senzillament ni hauria d'existir.