Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2020. 15:32h.

El polvorí de la Meridiana

Atenció mèdica per a tres dels agredits durant la baralla de la nit de dilluns

El polvorí de la Meridiana

La baralla que es va produir la nit de dimarts a l'Avinguda Meridiana entre manifestants independentistes i ciutadans contraris a la protesta va provocar que alguns dels participants haguessin de ser atesos en centres hospitalaris. És el cas de David, de 42 anys, que en declaracions a e-notícies, ha volgut desmentir que es tractés d'un "atac feixista", tal i com defensava la CUP i diversos independentistes. També la parella de David va haver de ser atesa, així com el seu pare.

"El que ha passat simplement és que estaven increpant un motorista, i jo, i el meu pare, que som veïns de la zona, hem anat a defensar-lo. Jo tinc 42 anys i el meu pare 71, i anàvem amb la meva dona que té 44 anys i la meva mare que té 71. Com podem ser autors d'un atac feixista amb els meus pares d'avançada edat?", argumenta.

De la mateixa manera, denuncia que "som veïns de barri i en tots els mitjans ens diuen feixistes". David explica que va rebre "una puntada al cap quan era a terra" i adjunta un informe de lesions on s'indica que va patir diverses "esgarrapades" i presenta "dolor en regió occipital". També va haver de ser atesa la seva parella, Margarita, per "dolor més eritema en regió dorsal de el colze", així com el seu pare.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Argonauta, Argos, 27/02/2020 - 10:17

"Un facha, a por él". Estaría bien identificar a la personita esa...

#3 Galba, Barcelona, 26/02/2020 - 20:25

Segur que els van apallissar amb una gran rialla mostra de la proverbial empatia dels independentistes.

#2 EL HONORABLE EVASOR, Barcelona, 26/02/2020 - 18:48

hasta cuando la genestapo va a permitir esto? Qué habría pasado si los que cortan el tráfico y agreden fueran "espanyolistes"? LA GENESTAPO LOS HABRÍA CORRIDO A HOSTIAS A TODOS YA HACE MUCHO TIEMPO...

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis?, 26/02/2020 - 17:39

David, todo el apoyo... los únicos fascistas son esa bazofia fanática... a ver si los vecinos los barren a escobazos... el ayuntamiento y el govern son responsables de estos incidentes y de los que vengan...

#1.1 Lluch, Barcelona, 26/02/2020 - 20:02

Es indignante ver a todos esos periodistas que tratan a los lazis como demócratas y antifascistas con el derecho a insultar, agredir, acosar y a fastidiar la vida a la gente y luego a quienes les plantan cara porque estan hasta las narices de tanto abuso les tratan de fascistas y ultras.