Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2017. 08:58h.

El portaveu de JxCat diu que ERC ha de votar Puigdemont

Eduard Pujol insta els republicans a fer "un exercici d'empatia"

El portaveu de JxCat diu que ERC ha de votar Puigdemont

Eduard Pujol

El portaveu i candidat de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha manifestat que Esquerra ha de votar Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. "El president de la Generalitat no es clona, no es pot replicar. N’hi ha un i és Carles Puigdemont", ha manifestat.

L'exdirector de Rac-1 ha apuntat en una entrevista a El Punt-Avui que "tot el sector sobiranista ho ha de tenir molt clar" perquè "el que no vol l’Estat és el retorn del president Puigdemont". Pujol considera "lícit" que els republicans pensin en Junqueras o Rovira per a president, però creu que "ha de prevaldre un exercici no només de responsabilitat, sinó d’empatia, i d’allò que necessita el país".

"És normal que l’electorat d’ERC pensi en la presidència de Junqueras, que pensi que aquest és un bon final per a una trajectòria política, però estem en un moment d’excepcionalitat i la gent d’Esquerra ho ha d’entendre; se’ls ha de demanar que ajornin aquest moment absolutament lícit", conclou.

Finalment, admet que hi ha un "risc gran" que detinguin Carles Puigdemont si ve a prendre possessió, però ha dit que "Puigdemont pot ser diputat electe. I, si és diputat, té possibilitats de ser president".

"Serà diputat perquè anem a normalitzar, a restaurar, el govern. La primera pregunta que ens hem de fer és: hem de restaurar el govern o ens hem de rendir al 155? La resignació no és una bona situació", conclou.

8 Comentaris

Publicitat
#8 Lula, Bcn, 04/12/2017 - 15:17

Donde he puesto dormir, era firmita, puñetero corrector!

#7 Lula, Bcn, 04/12/2017 - 15:16

Supongo quieren mantener la dormir a de presidencia, es la que concede subvenciones y paguitos suculentos a medios afines.

#6 Marcos, Espanya, 04/12/2017 - 15:15

Empatía en todo caso sería apoyar al menda lerenda que lleva un mes en la cárcel mientras el flequillos se va de mariscada con sus amigos flamencos.

#5 C.... i pagar el beure, Alcatraz, 04/12/2017 - 14:38

Aixó cada cop sembla més una presa de pèl majúscula: L'un tancat a la cangrí mentre l'altre es passeja per Brusseles tant tranquil. Enmig els de la parròquia del belga remarcant que els socis del que és a la presó votin el que es passeja . Per llogar-hi cadires.

#4 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 04/12/2017 - 12:16

¿Uno de los sabuesos del Conde de Cobró ladrando para que el establishment de CiU siga colgando de la mamella? ¡Eso no puede ser posible, todo el mundo sabe que la Vanguardia JAMÁS se ha arrimado al sol que más calienta! Ojalá que no saquen ni para pipas los del nuevo chiringo convergente. Por desgracia hay aún mucho pagés alucinado por Vic.