Publicitat
Política · 28 de Gener de 2014. 21:00h.

El portaveu de PxC a l'Hospitalet titlla la CUP de “proetarra”

Daniel Ordoñez també qualifica a ICV de “socis d’ETA”

El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Hospitalet de Llobregat, Daniel Ordóñez, ha titllat a la CUP de “proetarra” durant el ple de l’Ajuntament governat per l’alcaldessa Núria Marín, del PSC, en què s’ha tractat una moció de CiU i ICV-EUiA que demanava suport a l’aprovada en el Parlament per demanar permís per fer la consulta.

Només començar el ple, el portaveu municipal de PxC ha manifestat que “Iniciativa s'ha unit als proetarres de la CUP com a companys d'ETA”. Una intervenció que ha provocat la reacció de diverses persones del públic present al consistori, que ha demanat “respecte” i s’ha sentit algun crit de “borratxo”.

Des del Partit Popular (PP) i PxC proposaven que no se cedís el padró per la consulta, en una moció que ha estat rebutjada. El regidor del PP ha manifestat que tal com son les lleis actuals hauria de votar tot Espanya. De la seva banda el grup municipal del PSC ha proposat dialogar amb Madrid.

Una imatge del regidor de PxC (el primer per l'esquerra)
Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#17 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 29/01/2014 - 22:56

Aquí a l´Hospitalet ens porten allò que rebutja
Catalunya. I si els voleu trobar aneu a l´Ajuntament que veureu tota la colla. Fan una competència entre ells a veure qui és més ignorant. Tothom ha arribat el primer!. Veient això la independència es fa inevitable.

#16 Carla, Viladecans, 29/01/2014 - 12:50

Tota la raó

#15 Xicotet, Hospitalet, 29/01/2014 - 12:49

El q diu és veritat, si hi ha molta gent de la CUP q ho reconeix. M'agradaria q els de la CUP q tant van de valents ho reconeguessin públicament. Aquest senyor ha tingut nassos a dir una veritat com un temple

#14 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 29/01/2014 - 11:58

a veure trossos de quòniams,
si la CUP és proetarra vosaltres, que us definiu públicament com a xenòfobs, no sé com us hauríem de qualificar per desprestigiar-vos! Ja ho feu vosaltres solets amb el vostre programa electoral i amb declaracions com aquestes.

#13 iñigo, bilbao, 29/01/2014 - 11:31

La CUP y PXC, los extremos se tocan. No diré que la CUP sea partidaria de la violencia, pero en el país vasco hemos vivido durante décadas una esquizofrenia en la que nadie era de ETA, nadie sabía qué era ETA, de qué se componía, pero veíamos sus atentados, la kale borroka... En eso cree la CUP.